Followers

Tuesday, May 22, 2012

May 22, 2012


"Manakah teman-temanku, yang sama berjuang dahulu. Hilang sudah... hilang sudah..." 

(Central Market. 'Port' penting sewaktu bujang dahulu...)


35 comments:

  1. Err, klu Azroy n the gang (bukan Gagak Hitam)...diorang lepak Pertama.

    Heheheh.

    Flashback - Ouh, abang ke yg busking kat dpn Mc D tu? Sy pasan abang. Ms tu sy baby lagi. Sy ade bagi salam kat abang ms tu. Igt g tak?

    =p

    ReplyDelete
  2. owhh mengimbau kenangan silam lah nih ek .. eh uncle , bkn kita satu geng lepak kt CM ke dulu .? err huhuhu

    ReplyDelete
  3. CM dah tinggal kenangan budak skang suka lepak mall je...

    ReplyDelete
  4. Ada yang masih ada, mungkin juga ada yang sudah tiada...

    ReplyDelete
  5. rindu dengan CM tu uncle.. dulu selalu ke situ tapi sejak dah bertambahnya 'orang asing' hilang mood nak ke sana dan hampir pernah kena ragut di situ.. huhuhu..

    ReplyDelete
  6. sekarang uncle dah tak lepak kat situ ke? wau-wau yang besar kat sebelah sana cantikkan?

    ReplyDelete
  7. saya pun ada nostalgia di sini...:)

    ReplyDelete
  8. menarik juga di sana.. beberapa kali saja saya berkesempatan pergi ke sana.

    ReplyDelete
  9. sudah tuka port baru mungkin? :)

    ReplyDelete
  10. tempat melepak zaman muda muda.. hehe..

    ReplyDelete
  11. dahulu bujang,,,skang dh kawin,,,,

    ReplyDelete
  12. ni mesti port tempat ngorat kann..

    ReplyDelete
  13. antara central market..
    dengan muka market..
    mana jadi pilihan??hehe

    ReplyDelete
  14. tempat lepak iols dulu2...
    hehehehe

    ReplyDelete
  15. Mesti dh byk berubah wajah kan... Ada kot 10taun x jejak kaki ke sanun :)

    ReplyDelete
  16. teringat zaman bujang ke uncle gedek???np tk datang perkelahan aritu???

    ReplyDelete
  17. samalah kita..tapi saya rasa kita bukan seusia..CM dalam kenangan..

    ReplyDelete
  18. Isk..apasal le uncle muncul kat situ time saya tak de lepak kat situ, kalau tak boleh ajak pekena teh tarik kat lorong katak...

    ReplyDelete
  19. biar hilang di mata..jgn hilang di hati..
    uiceh!

    ReplyDelete
  20. Ni mg port saya sejak sekolah smpi lah skrg nak anak 4 kekekekee.... terkenang dulu..geng laki2 seme rambot panjang, saya sowang je rambot pendek dulu ...oh rindu waktu tu rawkkk!

    ReplyDelete
  21. Arwah ayah slalu dtg sini kalau dtg KL, pastu bwk dia mkn kt restoran mamak kat tingkat atas,, perghh pekena kari kepala ikan... nostalgia dlm kenangan

    ReplyDelete
  22. dah lama tak jejak kaki ke CM nie

    ReplyDelete
  23. Ko ni kan Gedek..mengimbau kembali kenangan lalu lah....Gua dulu lepak CM jugak...dah penat kat CM turun Daya Bumi pulak....

    ReplyDelete
  24. hahaha uncle still melepak kat CM ke kui3

    ReplyDelete
  25. tenpat kami lepak masa muda remaja dulu berdating berpegang tangan menyusuri bawah jambatan ;p

    ReplyDelete