Followers

Monday, May 21, 2012

May 21, 2012

Guest #44


Bila #pakcikcamwhore bertemu #pakcikcamwhore
(Persidangan tahunan hala tuju Persatuan Muka Ketat dengan HAIRI RAUB)



NOTA: Sebenarnya ada lagi blog yang seumpama ini di Malaysia ni, tahu... sila lawat juga blog RIZUAN'S DAYS dan HANIZ-EYECANDY 

28 comments:

  1. waahhh ni semua geng2 self portrait? dasattt

    ReplyDelete
  2. agak2..bile laa saya ni nak jadi guest blog pokcik

    haha..ok..berangan disiang hari sangat seronok

    ReplyDelete
  3. Muke abang yg nie nmpk mcm ala2 romeo nak ngurat pompuan je bang.

    Serius bang!

    =p

    ReplyDelete
  4. memang kedua2nya muka ketat...
    ni kalo jumpa kat mana2 ngan muka ketat gini
    memang tak berani lah nak tegur...

    hik hik hik

    ReplyDelete
  5. allllooo,,,
    muka cam sama
    dr bbb girlzzz

    ReplyDelete
  6. uncle! dah lama saya jadi silent reader. blog uncle selalu buat saya ketawa secara tiba tiba tau. really made my day. terima kasih! hehe.

    uncle, kan best kalau uncle ada twitter. saya pasti follow.

    ReplyDelete
  7. persatuan muka ketat>??
    ekekekek..
    sesuai...

    ReplyDelete
  8. BILA AGAKNYA NAK DAPAT JADI PAKCIK PUNYA GUEST..

    ReplyDelete
  9. mcm adik beradik. atau memang adik beradik ni uncle?

    ReplyDelete
  10. Agak2nya blog jenis cenggini muka sepesen jek ek, *muka ganas, muahahahaha

    ReplyDelete
  11. takdelah ketat mana uncle sebab pak Hairi tu nampak dia nak senyum cuma uncle je idak.. hahaha..

    ReplyDelete
  12. Gaya sama dan mesti aliran pemikiran yang hampir sama.

    ReplyDelete
  13. macam sedara mara sedarah daging je..

    ReplyDelete
  14. Ps : Nama dan gambar tuan disebut dalam entri terbaru saya. Pohon diperkenankan.

    ReplyDelete
  15. Salam Gedek,
    muka ketat?

    Mesti ada muka loose jugak!

    ReplyDelete
  16. memerlukan keyakinan yg tinggi nk wat muke ketat cmtu..ehehehehe

    ReplyDelete
  17. muhahaha .. sejibikk muka ketatnya .. hihihi :p

    ReplyDelete
  18. jom group hug. hehe. tapi muka uncle lagi comel

    ReplyDelete
  19. Mai aiiiiii...ketatnya muka memasing!!

    Bang bang...tnya sket buleh? bang sembelit yeh?

    ReplyDelete
  20. Muka ketat kah? Saya tunggu masa nak buat muka ketat uncle..buat masa kini hati saya belum cukup ketat lagi untuk buat gitewww...salute tau!

    ReplyDelete
  21. tang hidung tu ada serupa....sebab 2lobang hahaha

    ReplyDelete
  22. diorang tak konsisten..
    buat separuh jalan je.. uncle kena jadi mentor diorg baru betul..

    ReplyDelete