Followers

Sunday, May 20, 2012

May 20, 2012


Memang dah jangka pun... selepas cuci kereta, hujan pun berpakat-pakatlah turun berderai-derai... 

31 comments:

  1. first!
    haha ok la tu hujan bagi lagi bersih itu kereta..

    ReplyDelete
  2. ini ker urusan domestic yang uncle maksudkan tu?
    ;)

    ReplyDelete
  3. nak wat camne uncle.. redha jelah.. ;)

    ReplyDelete
  4. Hujan nak tolong buat final touch. :)

    ReplyDelete
  5. Saya td pun keluar nk cuci kereta on the way tu hujan..mujur sekejap je then panas balik.dpt la cuci..hehe

    ReplyDelete
  6. terus rasa macam menyesal gila kan buang masa di pagi ahad cuci kereta, baik tido!n :)

    ReplyDelete
  7. ehehehhe,

    meh saya tulun basuhkan balik?

    ReplyDelete
  8. Dah mcm berjanji2 antara cuci kereta dan hujan. Asal basuh keta,hujan pasti dtg. Mak pun samaaaaaa naseb cam uncle jugakkkkk!!

    Huaaaaa....

    ReplyDelete
  9. ENGAK MENGAPA PAK.. HUJAN RAHMAT TU..

    ReplyDelete
  10. bertambah cuci lah kereta tu :)

    ReplyDelete
  11. tak payah basuh, uncle kena naturally dibasuh oleh air hujan... haha

    ReplyDelete
  12. eh! sama la dengan suami saya, setiap kali basuh keta mesti hujan turun. double wash tu!

    ReplyDelete
  13. semalam kami basuh kereta jugak..masa hujan turun..jadi pastu takyah ke mana2..sayang kena lecak punya pasal...:)

    ReplyDelete
  14. nampaknya biar jela kereta tu berkerak uncle. hehe

    ReplyDelete
  15. memang mcam tu pun uncle.. sy pun slalu jgak kena cam ni

    ReplyDelete
  16. kekekekeke.... gelakkan dia.. (selalu berlaku kat tukang gelak jugak)

    ReplyDelete
  17. hujan air ke hujan batu uncle?

    ReplyDelete
  18. tak apa kalau kereta tak bocor

    ReplyDelete
  19. kalau cuci dikedai tu boleh tahan lagi..kalau tuan yang cuci tu sakit gak la..hehe..

    eh kat rumah kami tak hujan2..

    ReplyDelete
  20. saya lak x basuh kete sebab tau hujan nak tolong basuh kete.. hilang segala taik burung lepas hujan lebat sgt petang smlm.. kahkahkah~

    ReplyDelete
  21. sememangnya!!! sudahnya keteku kotor semula!~

    ReplyDelete
  22. lek lu uncle.. memey ah... klu uncle ckp tu doa tau! ;).... good uncle! thumbs up!tp betul jugak ckp kak shiQin Az tu... mungkin uncle dh brp tahun x cuci... manelah tahu.. tp best sbb penat2 cuci kete... pastu main (mandi) hujan! dh lame x buat cam tu.. dulu mase kecik2 dulu hujan selalu turun waktu mlm.. so mlm2 tu Iman selalu main hujan dgn adik beradik Iman. Iman selalu main (mandi) hujan pakai dress. :D panjang lebar Iman ckp.. kehehehehe... :D

    ReplyDelete