Followers

Friday, May 18, 2012

May 18, 2012


dR. GEDEK. BSc (Segambut), PhD (Chow Kit), HONK (Pon-Pon), BLOggEr TUa :P

46 comments:

  1. erkkkkkk... kakakaka terel betul bajet amek gambar ke topi tersebut -_-

    ReplyDelete
  2. leisure mall punya sijil mana?

    ReplyDelete
  3. morning uncle!slm hari jumaat....

    wah mahal title tu nak jugak ^^

    ReplyDelete
  4. wahhhhhhhhh
    bangga ayu dapat kenal dengan uncle gedek
    **sambil tangan angkat di bahu, mulut terlopong besar**

    ReplyDelete
  5. hahahaha..lawak gila! menangis saya gelak tau uncle...hahahaha

    ReplyDelete
  6. Salam Prof Gedek,

    Canggih Segambut nih!

    ReplyDelete
  7. ISh...menjadik je klu amik gamba mcm nie. Hahahahahah!

    ReplyDelete
  8. ini satu2nya blogger yg ada pendidikan tinggi. hebat

    ReplyDelete
  9. uihh, gambo neh uncle senyum ke? from my calculation of the lil curve kat ujung bibir tuh mcm senyum.. hahaha!!

    ReplyDelete
  10. tahniah..DR GEDEK2..hahaha..

    ReplyDelete
  11. teringat saya kepada dR Sam penyanyi lagu "Saya Anak Malaysia"

    ReplyDelete
  12. x buar master trus dpt phd???? ;-)

    ReplyDelete
  13. Dr. dalam bidang apa ek uncle..? Fotografi..

    ReplyDelete
  14. terbaikkk,,,,


    dr bbb

    ReplyDelete
  15. Tahniah uncle! Dh dpt Dr. rupanya....gambar2 uncle setiap hari mmg x pernah menghampakan! Kreatif & mampu membuat kita tersenyum

    ReplyDelete
  16. siapa agknya yg jd mangsa uncle kat blkg tu? :)

    ReplyDelete
  17. U RoCk dErrrrrrRRRRRR...

    ReplyDelete
  18. macam2 lah pakcik nie

    hurmmm berangan apa salahnyee kan ekekek ;))

    ReplyDelete
  19. hahahaha. profesoor madyah nih

    ReplyDelete
  20. Hahahaha..Haduu Hayy..ado jer idea..good one bro

    ReplyDelete
  21. omaakk aaii uncle...terharu sambil tergaru!^^'

    ReplyDelete
  22. :D

    patutnya uncle lobangkan muka org kat bunting belakang tu..pehtu masukkan muka uncle hikhik

    ReplyDelete
  23. hebat.
    bahu had telinga.

    kiki.

    ReplyDelete
  24. byknya pangkat kat bawah tu..

    muahhaha!

    ReplyDelete
  25. PHD chow kit tu ..Unibersiti dia kat Lorong tu ker....hehehe..melalut la ko gedek..sakit perut makchik gelak....

    ReplyDelete
  26. bakal timbalan naib cancelor..huhu

    ReplyDelete
  27. Prof Emiretus Emirates Dr Ir Gedek...

    ReplyDelete