Followers

Thursday, May 17, 2012

May 17, 2012


O-T-O-R-I-N-O-L-A-R-I-N-G-O-L-O-G-I

Hoi! Boleh bertambah sakit kalau nak sebut ni...!

41 comments:

  1. kat mane ni uncle?
    tgh sakit idung n tekak gak ni..huhu

    ReplyDelete
  2. cayalah uncle. kita pun pesakit setia kat situ hahaha

    ReplyDelete
  3. sekali pndang blh lah sebut..klu ttup mata "oto"......."logi" jer yg dpt sebut... :)

    ReplyDelete
  4. susah nak ingat istilah perubatan yang panjang.. dah rasa macam mengeja pulak..

    psstt: perasan tak, langsung tiada huruf A..

    ReplyDelete
  5. berulang kali saya menyebutnya. hahaha

    ReplyDelete
  6. Yg sihat pun terus boleh sakit! Lagi yg sakit, kan bang?

    ReplyDelete
  7. sebut yang belakang je laa.. logi..

    ReplyDelete
  8. my son penah jadik 'tetamu' kat dept ni....

    ReplyDelete
  9. meh sy tlg uncle sebut:

    O.T.O.R.I.N.O.L.A.R.I.N.G.O.L.O.G.I

    hehehe..

    ReplyDelete
  10. xde sapa pn yg disuruh utk disebut hehehe

    ReplyDelete
  11. hi uncle,,,ceriakan hari anda,,,

    ReplyDelete
  12. ahahahaha....cuba uncle eja dalam jawi! lagi sakit! Eh, gi HUKM kah?

    ReplyDelete
  13. otori-no-lari-n-go-logi

    peh. agaknya ini nama raksasa jahat dalam siri ultraman.

    ReplyDelete
  14. ingat golok..maka ingatlah O-T-O-R-I-N-O-L-A-R-I-N-G-O-L-O-G-I

    ReplyDelete
  15. sape yg kena refer kat sini..?? moga cepat sembuh... terbelit lidah ni haaa nak sebut..

    ReplyDelete
  16. aiyyoooo

    jenuh tue nak menyebut. satu nafas bleh tak?

    ReplyDelete
  17. Fuhh, semputt *kite pong ngah sakit tekak neh, haihh

    ReplyDelete
  18. untuk pesakit apa kesitu tu uncle???

    adakah berkaitan dgn tulang

    ReplyDelete
  19. hehehe..ni org sebut ENT je uncle..

    ReplyDelete
  20. org sebut ENT je uncle..if dtg yg HKL leh jmpa my father hehehe

    ReplyDelete
  21. Bro, jumpa di Bukit Jalil, jommm

    ReplyDelete
  22. berbelit lidah den nak menyobut nya

    ReplyDelete
  23. klu tak leh sebut la otoooooogologi laju laju.. bunyik lebih kurang sama je.
    hehehhe!

    ReplyDelete
  24. Otok Rino Lari Ko Lagi?

    setuju dgn gedek! boleh kepialu tapiokau!

    ReplyDelete
  25. Adoi....yang bagi nama scientifik tu amitabh bachan kot...

    ReplyDelete
  26. hahaha...alamak..memang susah nak sebut..terbelit lidah sudah..ekeke

    ReplyDelete