Followers

Thursday, May 10, 2012

May 10, 2012


Kalau mat rock naik bas tak duduk barisan belakang, bukan mat rock lah namanya...!



(Jutaan terima kasih kepada pemandu bas Rapid KL, U46 nombor pendaftaran WVG 2290 destinasi Bukit Cheras kerana bersusah payah menukarkan wang kecil sehinggakan terpaksa selongkar dompet sendiri DAN... 'dengan senyuman'...! Lain kali uncle sediakan wang kecil... Ini baru perkhidmatan lima bintang!)

35 comments:

  1. heheehehe...naik bas bagi rm50 mmg nak kene bagi 'senyuman' laaaa...hahhaaa..

    ReplyDelete
  2. kalau duduk depan, tu mat skema namanya kan uncle..ahahahaha..

    wakakaka..berbulu aja drebar bas tu tau!!

    ReplyDelete
  3. hehehehe.....mat rock sehhhhhhhhhhhhhhh

    singgah blog sy & sy nak share something

    nk ajak awk join giveaway mudah:

    Kalau korang nak menang hadiah RM10 & hadiah misteri dari Maxis korang terjah blog shakiddo.com .Setiap hari sehingga 13 Mei 2012 ni, Shakiddo ada buat giveaway. Sy pun dah menang RM10 dalam Giveaway Hazman VS Food Siri ke-2 !!!!! JOM !

    ReplyDelete
  4. tapi kalau duduk paling pelakang kerusi panjang.. baru boleh berlagak samseng sekolah.. kehkehkeh

    ReplyDelete
  5. uncle, sekarang dah pakai kad lagi cepat. hehe. nasib baik drebar bas OK, kalau tidak uncle kena turun. Haha

    ReplyDelete
  6. kalu naik bas dulu2 lg best.. bleh bukak tingkap then memekak..

    ReplyDelete
  7. haha..dok belakang baru mat rock, ye dak?

    Saya bagi 10 bintang kt pemandu bas tu!

    ReplyDelete
  8. Bhahaha, sib baik mud dreba tu ok rini, hiks...

    Kalau sy fenin la dok blkg :D

    ReplyDelete
  9. teringgat zaman sekolah sekolah, satu geng duduk kerusi last sekali hehehehe...

    ReplyDelete
  10. wahhh...bagus uncle! bagus2 aje entris saya baca harini. :)

    ReplyDelete
  11. rock la sgt kan..hahahahaha

    ReplyDelete
  12. saya hari tu sebab tak der duit kecik, dia cakap tak payah bayar..hahahaha..terima kasih jugak kat pakcik drebar tak ingat no bas kat shah alam :p

    ReplyDelete
  13. kalau dalam bas tu ada ruang komen, teru komen pun ok jugak kan.. nanti pemandu boleh dapat penghargaan.. ;)

    psstt: duduk belakanglah best dari dok depan.. ;)

    ReplyDelete
  14. Untungnya abang. Ada diver mcm tu. Sy dulu ms sarat mengandung. Takde duit kecik, pastu driver tu bt bodoh je. Last2 tgk sy terkial2...akhirnye die suh duduk je tak yah byr. Oh, mule2 sy kutuk maki dlm hati. Tetibe rs mcm nak mtk maap lak. Huhuhuhu....

    ReplyDelete
  15. Salam Yob,
    drebar tu sebenornya takut kena libas dgn rambut miker tu!

    ReplyDelete
  16. wah, mesti senyum lebar pemandu tu

    ReplyDelete
  17. Uncle belajar naik bas ye...

    ReplyDelete
  18. mesti tak pernah naik bas ni kan..sbb tu xde duit kecik..hehehe..touch n go pun boleh guna gak uncle..

    ReplyDelete
  19. u46 tu apa??? no kod bas ker uncle??

    ReplyDelete
  20. wahhhh.. smart seh uncle naik bas neh.. hehehe..


    psssttt~ uncle, sabtu neh kitorg terjah umah bujal.. jumla jumpe2-an.. ahakss~ ETTA :4pm..

    ReplyDelete
  21. uncle jgn seat di koyakkan jadi seluar plok ek

    ReplyDelete
  22. baiknya pemandu rapid tu. biasanya kalau driver lain, takdenye nak buat camtu. :)

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum Uncle

    saya pun suka duduk di belakang dlm bas

    ReplyDelete
  24. Orang kaya first time naik bas.. hehe

    ReplyDelete
  25. BELUM CUKUP BELAKANG LAGI TU..

    ReplyDelete
  26. Alaaaaaa..apsal ankel berebut seat blkg dgn mak nih!

    Mak pun suka gak dok belakang2..tp bukan the last or second last la.

    ReplyDelete
  27. Patutlah saya suka duduk belang.Minah rock lah ye? :D

    ReplyDelete
  28. dah lama tak naik bus...huhu

    ReplyDelete
  29. haha budak laki memang suka duduk belakang tu..tahniah untuk driver bas yang ikhlas berkhidmat tu :)

    ReplyDelete