Followers

Tuesday, May 1, 2012

May 1, 2012


Selamat bercuti untuk kawan-kawan yang menyambut Hari Pekerja...

Bagi uncle cuti itu hanya ilusi... :(

23 comments:

  1. Kerja rumah kena buat juga. ;-)

    ReplyDelete
  2. saya sambut hari pekerja dengan bekerja. hihi.

    ReplyDelete
  3. dah berapa tahun agaknya sy tak ke sini ek..hihi...

    selamat bercuti walaupun sy tak bercuti..

    ReplyDelete
  4. uncle power.
    tak payah cuti dah.
    haha

    ReplyDelete
  5. Salam Yob,
    Muka tensyen tak dpt cuti nih!

    ReplyDelete
  6. selamat hari buruh internasional kepada semua para buruh! hehe maybe to you it's only illusion, but what about the rest? hiks

    ReplyDelete
  7. Xpe la kot, smlm kan unkel dh tgk wayang, rini keje la plak, kuikuikui

    ReplyDelete
  8. memanglah ilusi, sebab uncle bukan pekerja, uncle ialah Boss ! ~ahaha

    ReplyDelete
  9. pergh, first time dgr cuti itu hanya ilusi, ada lagu x uncle? hehehe

    ReplyDelete
  10. siannye.... takpe, penat-penat boleh baring, katil kat sebelah je kan... hehe

    ReplyDelete
  11. illusi dan fantasi dalam mimpi.. entah bila akan jadik realiti.. jom nyanyi sesama.. heee..

    ReplyDelete
  12. la ye ke..hehehe syok meh oorg dapat cuti...tapi tidak saya ;)

    ReplyDelete
  13. cuti sambil bekerja...hehehee

    ReplyDelete
  14. Tiada istilah cuti buat seorang guru...

    ReplyDelete
  15. hahaha patutla uncle muka sedih sebab cuti itu hanya illusi ya..kamon la uncle, ajak auntie lina bercuti..

    ReplyDelete
  16. Klu dah nama isteri dan ibu, tak dooo makno eh maksud cuti tu heh!!

    ReplyDelete