Followers

Tuesday, April 3, 2012

April 3, 2012


Sudahlah tu SYAHRIN, jangan ambil gambar aku banyak-banyak. Engkau ingat aku ni suka bergambar dan upload muka sendiri di internet hari-hari kah? Gilalah! Aku pun tahu malu, juga..! (keh keh keh...!)

41 comments:

  1. u mak ai hensemnya kamera dia.
    uncle... krm slm kt kamera syahrin eh.

    :)


    .

    ReplyDelete
  2. Betul tu. Uncle seorang yg pemalu. Susah nak nampak muka uncle kat internet. ~hahaha

    ReplyDelete
  3. erk, malulah baca ayat tu uncle.

    ReplyDelete
  4. Tapi hari-hari jugak saya nampak muka uncle nie haaa huhuhu

    ReplyDelete
  5. bukan tiap2 hari ke upload gambo sendiri kat blog?? ;O

    ReplyDelete
  6. ha ha ha..
    statement tak boleh blah...

    ReplyDelete
  7. uncle steady...nk cakap muka tak malu nt marah plak..haha tapi ok lah tu glamer !!

    ReplyDelete
  8. aik...tettiba uncle malu yer...keh keh.

    ReplyDelete
  9. bukan uncle suka tepek hari2 ke gmbr.huhu

    ReplyDelete
  10. dia mn la amik pic uncle..dia snap dr blkg je

    ReplyDelete
  11. huwa hahaha... muka sape ekk agaknya dok dalam blog ni tiap hari..??

    lari..!!! blog ni berhantu..!!

    ReplyDelete
  12. angkat tangan, anda sudah dikepung!! hikhikhik

    ReplyDelete
  13. bang belakang....pnjam lens....ekekeke...

    ReplyDelete
  14. ok ape uncle.. masih macho cam lg tu..

    ReplyDelete
  15. malu sangat le tuuuuuuuu hehehe :P

    ReplyDelete
  16. hahaha kalau lisa, relakan je. haha best pe org amik gambar kita secara free :D

    ReplyDelete
  17. statement takleh blah.. hahahah.. ;)

    ReplyDelete
  18. jgn nk (PERASAN) sgt la uncle........... Abg Syahrin pon x (HINGIN) nk amik gambar UNCLE! :P!

    ReplyDelete
  19. Knp Tiada Sesiapa Yg Comment Di Blogku??


    Knp pada akhir saat ini, tiada sesiapa pun yg hendak comment / melayari blogku ini??
    Blog aku tidak memuas kan anda ke??
    Anda tidak suke??
    Aku cube untuk menambah sesuatu di Blogku ini supaya anda suka melayari nya seperti (Bogbeginsatforty)
    Aku mahu ramai followers, banyak perkongsian dan ramai yg dpt ku berkenalan dgn.
    Boleh kah aku bertanya??






    BAGAIMANAKAH HENDAK MENJADIKAN BLOG POPULAR YG TIDAK
    BEGITU POPULAR SEPERTI BLOG AKU??
    SILA JAWAB PERTANYAAN KU!
    TRIMAS.......




    Klu Nk Follow Blog Aq Bleh La Melayari:

    imandreams.blogspot.com

    p/s: aq baru je ade 18 org followers....ToT.... Pls Follow me and commment! THANKS TO THE PEOPLE WHO FOLLOW ME! :* MUAH! SARANGHEYO OPPA, NOONA!

    ReplyDelete
  20. tetibe perut makchik mual mcm ada sesautu yg tgh nak melonjak-lonjak keluar ni..ketepi!!!ketepi!!!...

    BLUEKKKKK....kan dah kene kat ko GEDEK....

    ReplyDelete
  21. terserlah muka si pemalu :p

    ReplyDelete
  22. Tgh bygkan klu tiba2 abang menyepi kat blog sendiri...

    ReplyDelete
  23. nak kehkeh jugak .
    malu sangat kan uolss .
    kehkehkeh

    ReplyDelete
  24. tembak dari belakang ni....bahaya!

    ReplyDelete
  25. Syahrin Aziz adalah teman sebilik saya sewaktu menuntut di ITM dulu. Dari dulu kerjanya menembak jer.

    ReplyDelete