Followers

Thursday, April 26, 2012

April 26


Pon pon poooon...!!!! Kecepir! Neeenooo... neeenooo... neeenooo...! 





-----><-----
Semalam blog BB@40 ini hilang. Hanya tertera ayat 'Blog Not Found' (lihat blog EZZU RAZA). Cemas dibuatnya! Terima kasih pada kawan-kawan blogger yang menenangkan uncle di group facebook, PIDA yang berbalas-balas e-mel memberi tips dan ALIEN13 kerana bertanya khabar... Jom group hug tanda gembira!

(Masalah yang masih dikesan, tidak dapat siarkan komen semalam. Mungkin masalah teknikal di 'Blogger' ~ Maaf ya?)
-----><-----

45 comments:

  1. pernah jadi jugak.. terus direct hantar msj ke admin google.. tanya kenapa blog not found.. lepas tu ok balik :P haha~

    ReplyDelete
  2. Takkan sebab blog hilang sampai nak suruh dilanggar lori kot! :)

    ReplyDelete
  3. asalkan ade balik hari ini sape kisah hari smlm..hehehe...

    ReplyDelete
  4. haha mmg tgh emergency sgt tu...blogger ni kekadang pelik2 uncle =P

    ReplyDelete
  5. Tq uncle, dapat penghargaan di 'promote' plak...kalo blog not found lagi..uncle p saman 'Blogger' la..hehehehe..

    ReplyDelete
  6. muka tension tu ... pasal ka..

    ReplyDelete
  7. dah ramai kot yg kena mcm tu. alhamdulillah, tak pernah kena lagi.

    ReplyDelete
  8. dah ramai kot yg kena mcm tu. alhamdulillah, tak pernah kena lagi.

    ReplyDelete
  9. tapi tu kan lori?

    *

    ok lah. uncle sudah happykah? happy? happy? happieeeeee?

    ReplyDelete
  10. ye ke? nasib baik dah ada semula.. heheheee

    ReplyDelete
  11. muka uncle sngt garang la..

    #klu blog hilang, mmg sedih la.

    ReplyDelete
  12. saya dah kata, uncle kena bayar zakat kat saya...~ahahahaha

    ReplyDelete
  13. ha smlah smlm pun bkk page not found..igtkan uncle wat private blog ekekeke..

    papepun cool lah kan

    ReplyDelete
  14. ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

    ReplyDelete
  15. Bkn slh abang pon...Ptt blogger tu yg mtk maaf dgn abang. Huhuhuhu....

    ReplyDelete
  16. haah uncle... smlm tak leh nk view blog uncle... ingat uncle dh pencen.. huhuhu...

    Komen yg uncle tinggalkn kat blog sy pun x leh nk publish... ermmm... keciwa sebentar...

    ReplyDelete
  17. owh, patotla pg td jengah tang n3 smlm zero komen, musykil gak, muahahahaha

    ReplyDelete
  18. tak perasan pulak. okay je. hehe

    ReplyDelete
  19. NASIB BAIK TAKDE APE2, KALAU TAK........

    ReplyDelete
  20. uncle... lori hino tuuu... model lama. Ija keje company ni.. nak beli ker?

    ReplyDelete
  21. uncle, besar lori tu. ada projek besar ke ?

    ReplyDelete
  22. pasal tu la..ingat uncle dah x nak blogging lagi dah

    ReplyDelete
  23. blogspot terbaru ni mmg sangat mengelirukan... huhuhu

    ReplyDelete
  24. berani uncle halang laluan lori..hehe..
    blogger macam2 pe'el skarang nih..

    ReplyDelete
  25. hari ni uncle senyum riang! :D

    ReplyDelete
  26. sesak napas tw lo kene cmtue........~.~

    ReplyDelete
  27. Salam Yob Gedek,

    Ada org irihati ke? Ni tentu sebab miker femes bebenor!

    ReplyDelete
  28. blog uncle ilang????

    uncle ketepi ketepi...bahayaaaaa :)

    ReplyDelete
  29. blogspot sometimes is a trouble maker. heee

    ReplyDelete
  30. Kena langgor masuk hospital mati ishishish ehehhee

    ReplyDelete
  31. haha.
    selalu singgah tapi jarang tinggal jejak.
    igtkan uncle da tukar address blog tu.

    ReplyDelete
  32. abis la, ariffshah dah promote blog ni..

    ReplyDelete
  33. google mmg suka main cak2 tuu uncle haha

    ReplyDelete
  34. google tak puas hati laa tu sebab lagi banyak orang masuk sini dari google ;p

    ReplyDelete
  35. fuh nasib baik jumpa balik kan uncle.. alhamdulillah setakat nie blog deno xde masalah lagi mcm tu :)

    uncle, nanti jgn lupa ke blog deno eh, ada entry pasal SLE lagi :)

    ReplyDelete
  36. blog hilang leh jadi mengelabah batu jup hehehe

    ReplyDelete
  37. Sampai demam sebab tak jumpa cari blog ni.Siap buat pengumuman dalam entry khas lagi.

    ReplyDelete