Followers

Wednesday, April 25, 2012

April 25, 2012


La la la la... Di di di di... (ceria)
Hey hey hey... La la la la... (gembira)

NOTA: Hari ini hari gaji aunty.

39 comments:

  1. amboi gembiranya... mentang2 auntie dapat tunggakan gaji! heheheee

    ReplyDelete
  2. hai senangnya dalam hati, kalau beristeri dua. hikhikhik

    ReplyDelete
  3. errkkss....aunty punyer gaji laaa...bkn uncle!

    ReplyDelete
  4. kenapa hari gaji aunty..tp uncle yg gembira??? haha

    ReplyDelete
  5. Nak tumpang gembira samalah... lalalalala....

    ReplyDelete
  6. ari ni ari sy dpt tunggakan 3 bulan gaji.hoyeh hoyeh~ ;p

    ReplyDelete
  7. Ho ho ho ho patutlah! Tunggakan banyak. Eceh!

    ReplyDelete
  8. kerja gomen kah aunty tu ? ada pegawai bank kat area ofiz eliss kerja ni, sebijik muka auntie :p

    ReplyDelete
  9. lalala jeles
    "hari gaji my pakcik lambat lagik"

    ReplyDelete
  10. cantek tu bleh soping kt PWTC jumaat nnt

    ReplyDelete
  11. lalalalalala..
    uncle nk belanja beriani ke? ahaksss~

    ReplyDelete
  12. Cerianya hidup, patutlah..auntie punya payday rupanya...

    ReplyDelete
  13. gaji aunty, uncle yg gembira?? hahaha

    ReplyDelete
  14. adus. gila susah nak bayangkan muka uncle tgh gembira ni. background dh mcm dlm disco dah.tp tgk muka, pergh sepesen jer. er mcmana uncle bole mengekalkan keanggunan muka nih? jeles tahap gaban nih!!

    ReplyDelete
  15. Eh... mana boleh share kan auntie:)

    ReplyDelete
  16. patutlar senang hati...ahahaha

    ReplyDelete
  17. ahahaha..uncle makan besar lah malam ni..

    ReplyDelete
  18. hari ini saja cuti.kot2 nak buat majlis makan2.sanggup saja nak redah kegilaan jalan di kota

    ReplyDelete
  19. saya sedih sebab aunty saya tak ada gaji .. hehe

    ReplyDelete
  20. uncle, suh auntie belanja kita eh.

    ReplyDelete
  21. haiiii...sukehati nampak~~~ --,

    ReplyDelete
  22. Bhahahahaha.... Unkel yg lebih gembira yek :D

    Tumpang sekaki leh, lalalalala

    ReplyDelete
  23. muke x menunjukkan ceria d gembira pun uncle. hehe dgr kate gaji naik~

    ReplyDelete
  24. La la la... Di di di... Hey hey hey
    La la la... jugak ikut rentak uncle

    tanya kak lina, PCB naik tak?
    haha

    ReplyDelete
  25. petang smlm tetiba tak le bkk blog uncle. punya la risau sampai post satu entry. hehehe. apehal uncle? sapa yang 'godek' blog uncle? http://ezzuraza.blogspot.com/2012/04/uncle-gedek-hilang.html?m=0

    ReplyDelete
  26. haha.
    saya?
    lalala~
    kelmarin gaji ayah
    lalala~
    hari ni gaji ibu
    hehe

    ReplyDelete
  27. amboi... nanyi2... tapi awat muka tak happy???... hehehe...lalalalalal...

    ReplyDelete
  28. gembiranyaa...
    untunggg laaa uncle!hehehe :D

    ReplyDelete
  29. selamat siang sahabat
    berbagi sedikit inspirasi pagi..^_^
    "Kesuksesan itu tidak memandang siapa kita, dari mana kita, dan bagaimana kita.
    Tapi kesuksesan itu hanya melihat doa dan kesungguhan kita saja.."
    semoga hari ini lebih baik dari kemarin..^^
    ditunggu kunjungnnya sob http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  30. kata hepi... nape tak senyum... senyum la sikit uncle.... nak tengok sgt uncle senyum :)

    ReplyDelete
  31. dah bape % gaji hingga ke hari ni :p

    ReplyDelete