Followers

Tuesday, April 24, 2012

April 24, 2012


PENGAKUAN: Ini memang restoran uncle, cuma... bukan uncle gedek lah... !
(Harap jangan ada yang singgah untuk makan percuma, sudahlah! Haha!)







  1. Bagaimana SCARLETT O'HARA tahu uncle ada ilmu pukau, ni?
  2. Sah! JAI dari TERATAKARMO ni suka menyakat kawan-kawan blogger! Aduh!

38 comments:

  1. gempar!!! murah !! original !!!
    http://wangian1malaysia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. gempar!!! murah !! original !!!
    http://wangian1malaysia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. gempar!!! murah !! original !!!
    http://wangian1malaysia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. gempar!!! murah !!!
    http://wangian1malaysia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. uncle gedek! lu ada bau-bau bacang dengan uncle din ke?

    ReplyDelete
  6. Hahaha..Hadu Hayy..Ni restoran Uncle mana nie? Uncle Lee kerr..hehe

    ReplyDelete
  7. baru niat nak singgah makan free...heheheee

    ReplyDelete
  8. kalau restoren uncle gedek kan...tak payah tulis nama dah....taruk muka je. hihihi~

    ReplyDelete
  9. Kalau itu restoran Uncle Gedek, mahu kakcik yang pertama sekali datang untuk 'test' makanannya kemudian buat review di blog. :)

    ReplyDelete
  10. kalau ada restoran uncle gedek lagi best!! :P

    ReplyDelete
  11. Restoran tu mcm Restoran cayanunalip je bang!

    ReplyDelete
  12. hahaha...baru plan nak gi makan free!

    ReplyDelete
  13. orang yg ada pukau ni kuat merenung kot..macam uncle...hhii

    ReplyDelete
  14. kat mana ne...nak singgah mintak otogeraph sambil bajet makan percuma la :D

    ReplyDelete
  15. baru nak mintak alamat dan nak mintak diskaun :p percuma, malu :P

    ReplyDelete
  16. bukan uncle Gedek tapi Uncle Godek (?) Hahahaha, sori uncle...hihi

    ReplyDelete
  17. harus la percuma kalau ni restoran uncle. hehe

    ReplyDelete
  18. Apapun kalau uncle buka restoran tetap laris...Insyaallah

    ReplyDelete
  19. alaaaaaaaaaaaaa...baru ingt bleh dpt mkn free!

    ReplyDelete
  20. hahaha saspen je uncle ni, baru ingt nk mta blnja :P

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum Uncle

    kalau makan sama uncle mukin free kut....he he

    ReplyDelete
  22. aku nak bayar lebih kalau gedek yang punya restoran..haha.

    ReplyDelete
  23. ahahaha..restoran uncle apekah tu?

    ReplyDelete
  24. apa khabar uncle. harap sihat selalu.

    ReplyDelete
  25. uncle, gambar ni bole jadi voucher makan free kan? sila bagi lokasi. hahaha

    ReplyDelete
  26. apa lagi uncle..cepat2 bukak restoran..hehe~

    ReplyDelete
  27. Amboihhh, smpi 4x "wangian" tu.... Hehehehe

    Unkel Maniam Kah? :D

    ReplyDelete
  28. hahahaaa..ingat betul2 uncle punya..

    ReplyDelete
  29. hahaah leh lah banje kalau gitu kekeek

    ReplyDelete
  30. haha.. pandai uncle snap gambar ye.... :)

    ReplyDelete
  31. Kalau betul restoran Uncle Gedek, mesti ramai yg datang serbu.

    ReplyDelete
  32. Siang malam ramai yg terbayang-bayang wajahmu yang menawan, pakai ilmu pukau le tu.

    ReplyDelete