Followers

Sunday, April 22, 2012

April 22, 2012

Guest #42


Terjumpa kawan lama... kartunis GAYOUR. Rasa seperti bergambar dengan SLASH, tahu!






NOTA UNTUK KAWAN-KAWAN
  1.  EYRIQAZZ : Tak perlu practice... dah perfect dah pun! Tinggal nak simpan rambut panjang, je!
  2.  TUKANG KARUT : Senang kan update macam ni? Pendek je! Haha
  3.  MAN: Kamu tulis gambar uncle  'disemadikan'... Uncle rasa maksud kamu 'diabadikan' kan, kan, kan..? haha!
Terima kasih semua... jom group hug!

34 comments:

  1. ni gayour batu kikir... dia ni power!

    ReplyDelete
  2. uncle tak nak buat rambut cam tu kerr....larikkk.

    ReplyDelete
  3. kartunis gayour tu kwn uncle eh?nak otograf!

    ReplyDelete
  4. kartunis gayour yang buat katun dalam gila-gila tu ke??

    sumpah minat dia :D

    ReplyDelete
  5. Disemadikan? Ishhhhhhhhhh.......

    ReplyDelete
  6. wahhhhhhhhhhh..saya jeles tahu!! Gayour ni kartunis kesukaan saya..memang dia ni Slash Malaysia! ahahaha

    ReplyDelete
  7. Hahaha..ni ado kena bahan lagi sekali ni..okeh..okeh..rambut yerr..pinjam rambut uncle jap..hahaha

    ReplyDelete
  8. Baru gua perasan ramai kartunis lu kenal ...cerita sikit bro...nak tahu...?

    ReplyDelete
  9. Salam uncle, wah....kartunis Gayour...zmn remaja dulu minat la baca majalah kartun. masih berkarya lagi ke dia?

    ReplyDelete
  10. eh muka dia mcm ada 1 wtak kaartun tu lah, erkkk


    'disemadikan'??? #ehh

    ReplyDelete
  11. gayourock memang gua minat dulu. black & slash.

    ReplyDelete
  12. nak group hug gak. muah!!!!!!!!!!!haha

    ReplyDelete
  13. eh..eh..saya ade beli buku kartunis ni la..
    "cara melukis kartun gaya gayour"
    memang smart la lukisan beliau...sy sukeee sgt!! =D
    tapi sy x sempat lagi nak praktikkan ape yg beliau ajar tu coz sgt2 busy sekarang ni...huhu

    ReplyDelete
  14. bila uncle nk buat afro jugak??

    ReplyDelete
  15. woha~~~~~kartunis sepanjang zaman~~kirim salam kat dia~~cakap saya follow dia sejak majalah batu api lagi~~

    ReplyDelete
  16. Saya minat Gayour! Lagi sorang yang sangat saya minati ialah Asan. Mana Asan 'ek?

    ReplyDelete
  17. uncle buat la rambut cam kartunis gayour tu :)

    ReplyDelete
  18. Uncle! Uncle! Uncle! Kim salam kat Gayour. Cakap kat dia, saya peminat dia dengan kartunis Bawang.

    ReplyDelete
  19. macam hafiz awan nano pun ada...hehehee

    ReplyDelete
  20. abang GAYOURRRRRRRRRRRRR kesukaan. hehe eksaited lebih.
    apesal uncle tak gerbangkan rambut gak?

    ReplyDelete
  21. mcm rupa Anas mentor pun ada....

    ReplyDelete
  22. WAH.. KAWAN LAMA? PAKCIK NI MESTI ARTIS JUGA..

    ReplyDelete
  23. Rambut dia lebih kurang rambut uncle je kan hehehehe

    ReplyDelete
  24. Salam,

    Tengok Gayour terus teringat kartun feveret zaman skolah dulu...Bersama Selamanya...

    Tapi time bergambar ni kalo uncle pun kasi "lepas gerbangkan" rambut uncle...musti gempak...silap2 tertukar mana satu guest mana satu tuan tanah...hehehe

    Wassalam.

    ReplyDelete
  25. pakchik ni kan..cer lah somyum sikit..tgk GAYOUR tu manis jer...

    ReplyDelete
  26. waa.....imagine lo uncle yg de rambut yg mcm tue~~~

    ReplyDelete
  27. typo pula kat hujung tu..maaf uncle.. sebenarnya nak tulis tak bermaksud begitu..

    ReplyDelete
  28. ha betulah tu..hahaha dah tukar..

    ReplyDelete
  29. gayour nih pena duk serumah dgn hubby mama tunz..masa bujang dulu ler

    ReplyDelete
  30. kem salam!
    saya suka signature dia.. hehe

    ReplyDelete
  31. kartunis gayour!!! minat!!!! (^_^)

    ReplyDelete
  32. kartunis gayour memang cun lukisan dia

    ReplyDelete