Followers

Friday, April 20, 2012

April 20, 2012


Pisang hijau dibawa berlayar, masak sebiji di atas peti...
Perut uncle sudah lapar, hijau pun hijau lah, uncle 'ngap' saja nanti...

(Dambakan nasi biryani kambing di masjid...)

38 comments:

  1. nasi arab la sedap uncle!

    komen la blog saya uncle, share pengalaman mistress mase pregnant, de tak dia kene demam2, batuk2, selesema2 cam saya ni...??

    ReplyDelete
  2. sedapnya kalo dpt mkn nasi beriani..
    uncle, belanja la saya jugak pelissssss~hehehe..

    ReplyDelete
  3. Semalam abg Mus makan nasi mandy kambing lagi, kakcik yang bising sebab takut dia dapat penyakit...

    ReplyDelete
  4. pisang hijau ni pisang nangka tak silap saya :).

    ReplyDelete
  5. Anak kecil cakap pelat,
    Uncle tau tak pisang tu kelat? =P

    ReplyDelete
  6. sedap pisang tu wat goreng pisang...

    ReplyDelete
  7. rini kat masjid kompem banyak yg kuning.hehee

    ReplyDelete
  8. Fulamak! Abang rock berpantunlah! Cayalah!!!

    \m/

    ReplyDelete
  9. telan aje lah labu!hehehee...hijau??errkkss..

    ReplyDelete
  10. pisang hijau bukankah kelat?

    ReplyDelete
  11. Nasi beriyani kambing kat masjid negara ke uncle??

    ReplyDelete
  12. gorenglah uncle, baru sedap! tak pun buat pengat...hehehee

    ReplyDelete
  13. tak sedap. tak manis tapi kelats sgt2.

    ReplyDelete
  14. pisag apa tu???
    kalo goreng sedap tak????

    ReplyDelete
  15. pisang hijau? biar betul bro. bukan pisang nangka tu?

    ReplyDelete
  16. pisang pun menjerit ketakutan...

    ReplyDelete
  17. pisang? awak, abu or tanduk ;p

    ReplyDelete
  18. Salam Yob Gedek,
    Muka kelat macam pisang kelat!

    ReplyDelete
  19. Hehehe tengok gambar uncle ni teringat Mat Tiang.. ;)

    ReplyDelete
  20. pisang goreng...pisang goreng...pisang 2 kita goreng..sedap2...huhuhu

    ReplyDelete
  21. Pisang tanduk? Grg sedap gak tuh, masam2 manis... :D

    ReplyDelete
  22. erk! boleh ke makan pisng ijau2 nieh uncle? :p

    ReplyDelete
  23. Pisang sekarang dah tak dibawa belayar, bawa naik flight je.

    ReplyDelete