Followers

Thursday, April 19, 2012

April 19, 2012



TERSURAT: Gunakan pengangkutan awam / Dapat menjaga lapisan ozon / Untuk hidup yang lebih segar...

TERSIRAT:  Guakan pengangkutan amam / Dapat  menjamu mata / Untuk jantung yang lebih segar...

LOKASI: Stesen ERL Bandar Tasik Selatan

44 comments:

  1. pe kt ringkas kn statement tu: CUCI MATA hehehe

    ReplyDelete
  2. hahaahahah.....cuci mata dgn keindahan ciptaan Allah!

    ReplyDelete
  3. segar mata dan bertambah berat timbangan belah kiri kita kannn... :)

    ReplyDelete
  4. Hahaha..ni bisa bikin jantung bergetarrrrr bro

    ReplyDelete
  5. kahkah.

    anak aku hari tu sambil mkn sambil tutup mata gara2 anak dara meja sebelah pakai seluar nampak alur b*nt*t.

    apa punya fesyen daaaaaaa


    .

    ReplyDelete
  6. Betulke jantung boleh jadi lebih segar... silap2 pam, terus tak bergegar jantung tu! :)

    ReplyDelete
  7. Dh agak dh mesty ade yg tersirat...uncle klu auntie thu.. habis ler... hehe

    ReplyDelete
  8. hahahahaha....sempat lagi tu cari awek kaki runcing!

    ReplyDelete
  9. saya penah baca. org laki yg tgk pompuan seksi akan dapat jantung yg lebih sihat.

    ye ke uncle? :D

    ReplyDelete
  10. best sbb ada orang lain bawak... kita duduk je, lepas tu sampai destinasi..

    ReplyDelete
  11. amboi siap ada tersurat tersirat tu..

    ReplyDelete
  12. uncle.. hurmm,sorry la nk ckp.. x suka la bila uncle post camneh.. mcm x respect kat kaum hawa je.. sob sob sob.. sedih.. sedihhh~ uncle baik kannn uncle......

    ReplyDelete
  13. hahahahhaha dah lama tak mengamalkan hidup yg lebih segar...tapi tang jantung lebih segar...ermmm tinggi sangat debaran nanti cepat dapat darah tinggi wooo akekekkeke

    ReplyDelete
  14. yg tersirat tu yg lagi besttt ;p

    ReplyDelete
  15. balik rumah mesti uncle dapat piring terbang ni. hihi.

    ReplyDelete
  16. Disebalik keduanya ada manfaatnya ye uncle:) kakak tak tau hihi...

    ReplyDelete
  17. uncle... jangan suka duk cuci mata haa... control yerkk..

    ReplyDelete
  18. YG BERBIRAT :Gunakan rice cooker terbaik untuk merasa nasi masakan sendiri bila bini mogok x mo masak akibat kantoi ngorat awek di stesen ERL bandar tasil selatan plak..

    ReplyDelete
  19. JANGAN MENGAMBIL KESEMPATAN DI DALAM KESEMPITAN SUDAHLAH.. :)

    ReplyDelete
  20. setuju!

    mesti uncle nak pergi putrajaya ni...
    :)

    ReplyDelete
  21. hamboihhh

    cuba tego.. Ntah2 nyahhh. Auwwww
    hihi

    ReplyDelete
  22. tersirat typo error uncle..hehehehe...amam...

    ReplyDelete
  23. tempat dating dgn kak azie azah tuuuu

    ReplyDelete
  24. save the earth, save ourselves

    ReplyDelete
  25. uncle hebat...
    saya dok fikir macamana riak wajah uncle bila nampak awek kaki runcing dan dapat idea ni...

    mesti dok senyum2 dalam hati

    ReplyDelete
  26. Muka tu naik komuter ke, bas ke, apa benda pun, mesti macam tu juga. Hahahah.

    ReplyDelete
  27. Jamu mata? ehem2....

    Uncle, gambar ini dedicate utk uncle..Cool juga dpt bergambar cam aksi uncle..

    http://on.fb.me/HVf6NK

    ReplyDelete
  28. deno jarang guna pengankutan awam... kat terengganu nie ada teksi je pun..

    ReplyDelete
  29. deno jarang guna pengankutan awam... kat terengganu nie ada teksi je pun..

    ReplyDelete
  30. Teringat kenangan jadi pengguna setia komuter UKM-Seremban.

    ReplyDelete