Followers

Wednesday, April 18, 2012

April 18, 2012


Setuju! Tapi uncle tak keluarkan resit, tahu..?

44 comments:

  1. tak naklah, nanti uncle masuk poket sendiri...hehehee

    ReplyDelete
  2. suh depa tulis sendiri pastu mintak cap jari uncle je. amacam?

    ReplyDelete
  3. masuk blog ni kena bayar kah??? :o

    ReplyDelete
  4. Erk!!!!takde resit caner nak claim?

    ReplyDelete
  5. kalau dah penat, kakcik boleh tolong gantikan untuk kutip duit tu. :)

    ReplyDelete
  6. yg ni murah lg kt tempat lain cekik darah esp amcorp mall

    ReplyDelete
  7. hahaha... terbaik lah uncle.. :D

    mesti ramai org beratur nak bayar di situuu....hehhehee

    ReplyDelete
  8. Ahahahaha..... Kang x pasal2 dpt Surat centa dr pihak berkuasa gak *walaupon dh bayo* :D

    ReplyDelete
  9. saman r gini..:D

    hari ni nad buat blogwalking besar2an.. xtahu la knal nad lagi ke x..:D

    http://www.nornadiah.com/2012/04/jom-blogwalking-part-1.html

    ReplyDelete
  10. ah berat kawan aku ....sampai duit parking pun nak rembat!

    haha!

    ReplyDelete
  11. La, jenuh la uncle nak jadi penunggu parking disitu!=)

    ReplyDelete
  12. mana boleh...dah bayar kena bagi resit..haha.

    ReplyDelete
  13. sekarang semua main bayar-bayar je kan..nothing free..

    ReplyDelete
  14. bayar tmpt lain xboleh eh? hehehe

    ReplyDelete
  15. Salam Yob Gedek,
    Pandai cari side income yek?

    ReplyDelete
  16. muka uncle dalam semua gambar sama je.
    cuma background ye bertukar. kiki ^^

    ReplyDelete
  17. Jgn salah bakar kena saman nanti..

    ReplyDelete
  18. ok, masuk mulut ke masuk poket?

    ReplyDelete
  19. hahahha
    main setuju aje uncle

    ReplyDelete
  20. ahhahaaaa...nak bayar kat uncle untuk pe ey?

    ReplyDelete
  21. jadi macam mana nak dapatkan resit???

    haha..uncle! terasa keeee... ;p

    ReplyDelete
  22. jadi taiko parking plak ke uncle? haha.. terbaik.

    ReplyDelete
  23. haha..kalo keluar resit boleh la jumpa uncle merata2...orang buat replica uincle kat tiap2 mesin..pastu time tu siap buat peace amek gambo ngan replica uncle..hahaha

    ReplyDelete
  24. mane blh x keluar resit. hahahaha...

    ReplyDelete
  25. Errr..nak masukkan syiling tu kat mana uncle?? Kat mulut ke kat tinga??

    ReplyDelete
  26. sila bayar pada uncle gedek.
    sekian

    ReplyDelete
  27. ankel tak keluarkan resit tapi keluarkan anak hihihihi

    ReplyDelete
  28. resit tak keluar? dah cmne nk claim nnti..hehehe

    ReplyDelete
  29. adehhh uncle ada jawatan baru ke ??? ;)

    ReplyDelete
  30. pergi keje x pernah bayar parking..;)

    ReplyDelete
  31. oo tak nak bg resit ye , nanti sy samannn .. hihihi

    ReplyDelete
  32. owhhh situ...kalau nak kasi cabut subang kat side mirror mano??? akekekkeke

    http://b1tt.blogspot.com/2012/04/berkhemah-tanpa-lesen-ha-ni-baru-isu.html

    ReplyDelete