Followers

Tuesday, April 17, 2012

April 17, 2012


Motivasi untuk Mat Pet..? Ha ha!

(Ayat penuh: Kitar Semula Untuk Ganjaran.)

41 comments:

  1. Ahahaha..notty tau uncle ni memecahkan belahkan maksud di papan tanda...!!! memang sah kalau mat pit tengok berderu muncul nak redeem ganja tu..

    ReplyDelete
  2. sapa yg kena kitar ni? hahahahahhaha

    ReplyDelete
  3. your entry approved by the dutch goverment~

    ReplyDelete
  4. Hehehe... tetap ada ilham, kan? :)

    ReplyDelete
  5. tu berapa kali teleng kepala kasi adjust kasi nampak itu perkataan..? .. kening pun dah ala2 senget.. heeee

    ReplyDelete
  6. hahhahahhaa ganja kitar semula ganjarannya matik sebab tak hygiene akkakkakkakaa

    ReplyDelete
  7. hehehehe... nsb baik ade penjelasan... kalau tak, blh kene saman tau uncle..

    ** awal pg ni uncle update entri??

    ReplyDelete
  8. kalau la ada ayat macam tu..makin ramai la yg menagih dan mengedar..kan uncle..

    ReplyDelete
  9. Kitar semula mat pet untuk ganjaran.

    ReplyDelete
  10. Ha ha ha...

    Tempatkan sekali abam polis kat depan pintu masuk pusat kitar semula tuh. Kita tgk ada brani ka tarak brani depa hantar barang utk kitar semula untuk ganja trsebut

    ReplyDelete
  11. kalau la betul mcm tu, gigih la mat pet ni korek tong sampah setiap rumah...

    ReplyDelete
  12. hah..kalau tak tulis penuh sure confirm aku kata ganja.

    ReplyDelete
  13. hebat betul unkel kalau bab2 aim neh...huahuahua

    ReplyDelete
  14. Oklah tu... kakak simpan botol syampoo/minyak makan jual tau uncle..

    ReplyDelete
  15. smoke on the water....
    fire in the sky....

    ReplyDelete
  16. huhuhuuuu

    uncle nanti kene gam karanggggg!!!!

    ReplyDelete
  17. Rock n roll tu bang...hahahahaha!

    ReplyDelete
  18. senang la hidup mat pet klu gitu..boleh kitar semula..haha

    ReplyDelete
  19. heheheee..ingat betul2 ganja tadi!

    ReplyDelete
  20. GILER ARGG.. BESTLAH YANG SUKA LAYAN DAM..

    ReplyDelete
  21. yezzzaaa... sila kitar semula..

    ReplyDelete
  22. Tempat saya belum menerima tong sampah standard sekarang ini mengunakan tong fiber sudah berusia 9 tahun.

    Memang sudah biasa asingkan botol dan sampah dosmetik.

    ReplyDelete
  23. kihkihkih..
    mat pet suka la tengok gambar ni uncle!

    ReplyDelete
  24. Teringin nak tengok ganja.Ada macam rokok daun ke?

    ReplyDelete