Followers

Tuesday, April 10, 2012

April 10, 2012


Uncle cuma tengok-tengok saja, tahu... tiada niat lain, okey!!

(Kalau isteri uncle tengok entri hari ini, penat nak kena jawab, ni...!)

26 comments:

  1. kat mana tu uncle?


    xpe, byk kosong lg...ngeng3 =P

    ReplyDelete
  2. Jgn main api bang....bukan takat terbakar, silap2 melecur sket pun tak sgp menanggung skt bang....

    ReplyDelete
  3. hye uncle selamat tengok tengok je tau. lamanya cik ina tak ke sini.

    ReplyDelete
  4. hahaha...uncle tengok2 untuk ape?????

    ReplyDelete
  5. jwb je..sy cuma jd model pengantin je

    ReplyDelete
  6. kalau ada ruang lagi apa salahnya..:P

    ReplyDelete
  7. ye ke xde niat lain nih?? hakhakhak.

    ReplyDelete
  8. saya kat sana hari ahad..
    tak nampak uncle pon???

    ReplyDelete
  9. heheheee... auntie dah tengok tu cepat fikir jawapan!

    ReplyDelete
  10. Tgk2 je dl, mana tau dpt idea.... *nak berkarya* kuikuikui

    ReplyDelete
  11. Dah jumpa baju pengantin yg di cari? Tema apa kali ni? Dalam taman? Ha ha ha

    ReplyDelete
  12. uncle, jangan cuba masuk kandang harimau. hehe.

    ReplyDelete
  13. uncle kenapa ada certain parts of the poster, uncle censored?

    misteri angat angat.

    ReplyDelete
  14. kenapa uncle berminat nak tengok pameran pengantin??? emm...musykil..hehehee

    ReplyDelete
  15. Ha ah kan..misteri la plak bila certain part kat poster tu uncle pi kasik blur kan..nape erk??

    Melanggar akta2 pengiklan kah??

    ReplyDelete
  16. sangka baik. plan untuk anak2.huhu

    ReplyDelete
  17. best per.. teruja tgk pelamin .. hehee

    ReplyDelete