Followers

Sunday, April 1, 2012

April 1, 2012

Guest #40


Ingatkan blogger tahap selebriti ni sombong... Tak sangka BRO FRAMESTONE ini sangat peramah orangnya! Lain kali kita sembang panjang ya, bro?!  Nak curi ilmu..!

LOKASI: Di kediaman DATO' LF. Terima kasih kerana sudi menjemput kami bersarapan bersama ~ (Psstt... DATO' LF tu dah lama uncle anggap selebriti, tahu!)


46 comments:

  1. uncle, haha dua2 muka series.sy tk bawa kamera td, tk dpt bergambar mcm ni ngn uncle..huhu~ maybe next time...ahaks..tak sempat beborak uncle dah balik...huk huk

    add sy kat fb

    ReplyDelete
  2. tak semua sommbong.
    tak semua peramah,
    bila jadi org atasan kann?

    :)

    ReplyDelete
  3. hellooo bro .. :)

    uncle pon selebriti jugakk ^^

    ReplyDelete
  4. saya tak dapat pegi menatap mata uncle tadi. huhuhu~

    ReplyDelete
  5. nnti bro dah masuk 40 , mesti muka mcm uncle kan??? hehe~

    ReplyDelete
  6. waahhh.. seronok bloggers breakfast ramai2...

    ReplyDelete
  7. muka samalah...adik beradik kot!!..larikkk.

    ReplyDelete
  8. Guest#40...bagus mmg tarak sombong, dan semua yg ada baik2 belaka...kalau tak.. xde kat sana masa tu.

    ReplyDelete
  9. bapa borek anak rintik.
    haha.entahla kenapa saya cakap

    ReplyDelete
  10. Bertuah uncle dapat jumpa BRO FRAMESTONE :O

    ReplyDelete
  11. wah...makin glamer uncle bila berdamping ngan blogger popular..jap sapa yg lebih popular ni..kena masuk anugerah bintang popular ni..hahaha..

    ReplyDelete
  12. masa sekolah lagi gua anggap lu selebriti

    ReplyDelete
  13. wah, berjumpoa kongsi ilmu sambil mkn =)

    ReplyDelete
  14. WAH.. CAMBEST JE BERKUMPUL ANTARA BLOGGERS.. AGAKNYA APA YANG DIBORAK-BORAKKAN TU?

    ReplyDelete
  15. bro memang peramah!
    uncle pun peramah jugak..heheheee

    ReplyDelete
  16. last jumpa broframestone masa zaman geng blogger wat event kat putrajaya.. mmg peramah :)

    ReplyDelete
  17. blogger nie paling hensemmmmmm
    tapi uncle pun lagi hensemmm

    ReplyDelete
  18. tudia2.. alalo, semernyer bloggers retislah.. x nak ngaku ajer...hihihihi

    ReplyDelete
  19. bilalah nak berpeluang interframe dengan uncle

    ReplyDelete
  20. Si empunya blog ni pun selebriti gak!

    ReplyDelete
  21. Amboiii... kawan dengan selebriti jer yerrrrr? Ahaks!

    ReplyDelete
  22. bilalah agaknya saya nak jd guest uncle nihhh. :P

    ReplyDelete
  23. Untung dapat jumpa Uncle...

    dan x sangka uncle tegur saya yang humble nie...

    segan.... lepas tue masuk blog ini.. lagi segan

    insya'lah ada rezeki kita akan berjumpa lagi

    ReplyDelete
  24. ahahhaha tulah uncle .. kena selalu bersikap positif ..

    (eeekkeke mentang2 saya nie baru balik dari kursus komunikasi .. muahhaha )

    ReplyDelete
  25. next guest saya yer.. haha ;p

    ReplyDelete
  26. selebriti pun manusia juga gedek...sepatutnay begitulah kan..nak sombong buat apa..GEDEK la ni dah sombong dah...mana nak masuk umah makchik lagi...

    ReplyDelete
  27. ni mesti speselorg nya nih.. dlm ramai2 dia interframe~

    ReplyDelete
  28. Pemilik blogbeginsatforty yang berwajah sombong ini juga sebenarnya seorang selebriti. :)

    ReplyDelete
  29. wahhh~ jumpa bro framestone~ da lama tak mai blog uncle~

    ReplyDelete
  30. sy segan nk tegur bro framestone ni sebab diapun tk tegur...

    ReplyDelete
  31. Uncle pun selebriti ape... Hehehe

    ReplyDelete
  32. steady bro2 sekalian..terus nampak legend di situ hahahah

    ReplyDelete