Followers

Friday, March 9, 2012

March 9, 2012


Cerita semalam, gambar hari ini. 

Semalam sewaktu uncle sedang *berjalan-jalan (*baca bermain mata dengan misi) di Hospital Selayang, uncle disapa oleh blogger MILOAISKURANGMANIS... Pertama kali berjumpa walau selalu bertegur sapa di blog. Tak sempat bergambar dengan orangnya semalam, bergambar dengan blog dia hari ini pun jadilah... 

Untuk info, perkataan 'Kurang Manis' tu sebenarnya tidak menggambarkan wajah dia!


26 comments:

  1. wow bestnya dpt jumpa uncle.. hahaha

    ReplyDelete
  2. dia mesti sgt manis.. hehehe..
    seb baik uncle bukan semut.. kalo x duk hurung dia x lepas2.. muahahaha~

    ReplyDelete
  3. janji uncle tak sombong ok la tu :)

    ReplyDelete
  4. Dah baca kat blog milo tadi, katanya dia tak bawa kamera, kamera hp takde ke? :)

    ReplyDelete
  5. adhek manesss

    ada tak pokcik katakan begitu pada beliau?

    ReplyDelete
  6. bila dpt bertemu dengan uncle jugak. tadi nampak wanita persis wajah puan gedek dalam uitm :)

    ReplyDelete
  7. ada je idea.tapi yg penting muka bro mesti ada sbg watermark :)
    gurau je ye

    ReplyDelete
  8. waaa,dkt selayang ya ? x jauh tuu..hiii

    ReplyDelete
  9. beb.... malu iols :muka merah:
    ekekekekek

    it was fun - sembang ngan uols
    walopon sekejep aje...

    lupa jugak nak mintak no hp
    jommm.... DM kat fb!

    ReplyDelete
  10. Mesti misi2 dok pandang 2 jejaka neh, unkel ke sana, kenapa?...

    ReplyDelete
  11. siap main mata dgn misi lagi. haha sempat. :o

    ReplyDelete
  12. kurang mnis sbb xmaw dapat kencing maniss..hihi

    ReplyDelete
  13. Kahkahkah...maknanya dia sangat manis? Hitam manis? Tak manis? Kiki

    ReplyDelete
  14. Bila nak singgah HKL lak uncle?

    ReplyDelete
  15. haha betul jugak uncle. bergambar dengan blog pun ok jugak. xD

    ReplyDelete
  16. uncle dtg UKM bangi plak.leh jumpa saya

    ReplyDelete
  17. Untunglah dapat jumpa uncle.

    ReplyDelete
  18. lo dapat jumpa ngan uncle. make sure me nak amik gmbr ngan uncle. tidak boleh tidak. mesti. heh

    ReplyDelete
  19. uncle dtg kuantan ari tu pun tak berkesempatan nk jumpa..huhu

    ReplyDelete
  20. maksudnya apa tu bro....cerita sikit...:)

    ReplyDelete
  21. ai pun dah lama tak jengah blog dia..

    ReplyDelete