Followers

Tuesday, March 6, 2012

March 6, 2012


Asal jumpa kawan, kedai mamak, teh tarik... Asal jumpa kawan, kedai mamak, teh tarik...
Aduh... tinggi kandungan gula dalam badan uncle ni...

(Jutaan maaf kepada kawan-kawan, uncle tak dapat nak blogwalk seminggu dua ni... kerja terlalu mencemburui uncle...)

41 comments:

  1. slm sggh sini alah rindulah kitorg kat uncle...

    yelah uncle asal ek kalau jmp kwn je,lepka ngan kawan je mesti kat mamak?????sampai saya tpaksa order teh tarik kurang manis dan roti telur...telur bagi basuh ^^

    ReplyDelete
  2. yg penting muka uncle terpahat di sana.. ^_^

    ReplyDelete
  3. asal jumpe kawan mengeteh..ish3...ajak la kami sekali! :)

    ReplyDelete
  4. Jemu ke? Jom makan2 di hotel pulak. :)

    ReplyDelete
  5. uncle.. order air suam je laa... hehehe

    ReplyDelete
  6. mai secawan :p teh tarik tu..boleh kurangkan gula dalam badan uncle :p

    ReplyDelete
  7. Minum jer lah air kesihatan @k@ air suam kat kedai mamak tu....saja ko yg carik pasal order teh tarik...

    ReplyDelete
  8. lepas minum manis, gantikan pula dgn 2 kali ganda air masak :) baru lah balance uncle :)

    ReplyDelete
  9. tak per uncle, buat mana yang penting dulu okeh..

    ReplyDelete
  10. asal jumpa kawan kena belanja, asal jumpa asyik terkena...macam tu lah uncle

    ReplyDelete
  11. order la air kosong pokcik..pe salahnye.. =p

    takpun makan masin2..bagi balance masin dan manisnya..hahahah

    ReplyDelete
  12. lepas nih jumpa kawan makan salad je lah.hoho

    ReplyDelete
  13. hahaha...ape yang x best kat kedai mamak adalah harga....

    ReplyDelete
  14. salahkn kedai mamak pulakkkk hehehe

    ReplyDelete
  15. boleh je nk kurangkan gula..

    "mamak teh tarik tanpa gula satu"

    tak pun

    "mamak..air suam satu"

    ngeheeee...

    ReplyDelete
  16. Mamak Dan org Malaysia begitu sinonim... Muahahaha

    ReplyDelete
  17. Ater..teh tarik dan mamak la minuman dan restoran yg mampu kita join sekaki kan..

    ReplyDelete
  18. tu la statistik diabetis kat malaysia meningkat...wakakak XD

    ReplyDelete
  19. cuba tukar menu, asal jumpa kawan, kedai mamak, air kosong.....kehkehkeh

    ReplyDelete
  20. pas ni ajak pi umh ..bg air suam je la...

    ReplyDelete
  21. take time uncle. take a good care of yourself :))

    ReplyDelete
  22. APA KATA MINUM AIR SUAM SAJA..

    ReplyDelete
  23. jangan amalkan uncle, bahaya!!

    ReplyDelete
  24. kehkehkeh.. sebab mamak biasa ada kiri kanan blok kedai...

    ReplyDelete
  25. Dah teh tarik je yang sedap nak buat macam mana ye dak? kah3

    ReplyDelete
  26. Kita ubah mentaliti uncle...asal jumpa aja,kat gym..asal jumpa aja, kat gym...last last body sihat..ekekekeke

    ReplyDelete
  27. gula tinggi..?? minum teh orang kampung..

    ReplyDelete
  28. mamak la port best tok lepak uncle..

    tp kocix sendri x minat..gelii..

    ReplyDelete
  29. hapening pe kat kedai mamak
    lgpun murah skit...then mamak2 situ sure suka..

    uncle jom join GA el
    ada jm tgn, wallet, keychain, fm mcm2 lah

    http://arwendanish.blogspot.com/2012/03/arwendanish-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  30. JUmpa kawan la kat kopitiam plak. Pastu order air barli suam. Hehe. Tetiba.

    ReplyDelete
  31. Bang, hati2 dgn teh tarik. Potong kaki tuh!

    ReplyDelete
  32. sama la kita uncle..sibuk..tuntutan kerja..chewahhhhhhhh

    ReplyDelete
  33. Apa kata lepas ni...
    asal jumpa kawan, jom masjid..
    asal jumpa kawan, jom surau.. hehehe

    ReplyDelete
  34. bila uncle nak ajak minum teh tarik kat rumah uncle lak??

    ReplyDelete
  35. bila uncle nak blanje saya teh tarik ni???

    ReplyDelete
  36. hehe tukar taste ke hotel ler plak hiks...:)

    ReplyDelete
  37. seminggu dua yer...lama tuuu kan...

    ReplyDelete