Followers

Sunday, March 4, 2012

March 4, 2012


Jalan dua tiga langkah, berhenti tengok baju... Jalan dua tiga langkah, berhenti tengok baju... Bila nak sampai macam ni...? (Sambil urut dada sendiri...)



MatahatyCikMentega kata uncle ni Pakcik Muka Ketat... Ok lah tu, tak perlu buat Botox..! Haha! Terima kasih review ya, babe!

29 comments:

  1. bese la uncle kalo pempuan soping kan gitu. haha

    ReplyDelete
  2. Oh, kalau cenggitu jangan lalu depan Ariani dan Jakel, kelak akan berhenti jua. Kerana Ariani sedang sale sehingga 70% uncle tahu!

    ReplyDelete
  3. biarlah Uncle, bila lagi nak bawa isteri jalan2.. selalu uncle bzzzzz je..

    ReplyDelete
  4. hahaha.. girl mmg mcm tu ok. :D lumrah2 , hahahaha

    ReplyDelete
  5. untungla tgk baju je...nnt die singgah tgk tudung...plak...hahah

    ReplyDelete
  6. Muka nmpk berseri sb ada wife kt blkg..

    ReplyDelete
  7. hahaha....Beselah,sayang bini woi...

    ReplyDelete
  8. biasa la tu uncle..selagi tak jumpe yg berkenan selagi tu kaki tak penat..bila dah selesai beli baru rasa lenguh kaki..sabar ye..nnti lps 1000 langkah,smpai la..hihihihihi

    ReplyDelete
  9. haha. biaselah pompuan uncle.penat g shopping ngan diorg nih

    ReplyDelete
  10. Mcm tak ikhlas je dok temankan Mrs.Gedek.Tak baik tau!

    ReplyDelete
  11. biasalah uncle, orang perempuan! heheheeee

    ReplyDelete
  12. biasalah orang perempuan..hehehe..

    ReplyDelete
  13. OK LA JUGAK TU.. ADA ORANG TU, JALAN DUA TIGA TEMPAT ANGKAT GAMBAR SENDIRI.. HEHE.. JANGAN MARAH ARR.. NANTI KENA JUAL.. ;)

    ReplyDelete
  14. hahaha pmpuan mmg cmtu lah..sabar ye. hehe

    ReplyDelete
  15. uncle boleh tak jgn kerutkan dahi tu....hihiii... ;p

    ReplyDelete
  16. Muahahaha.... Bese la tuh kalau supin... Nk kena telek yg berkenan...heee

    ReplyDelete
  17. wahhhh..ini la bahana awal bulan kan uncle???

    ReplyDelete
  18. tu pasal saya tak suka ikut wife saya shopping! haha

    ehehe, saya baru tgk wajah Ustaz Gedek Idrus! terbaik

    ReplyDelete
  19. Bang, bila nak sampai ke bila nakkasik perabih poket sendiri? Hahahah!

    ReplyDelete
  20. Sabar uncle, sabar. Lainkali kena lalu ikut jalan yg kosong, takde org jual2.

    ReplyDelete
  21. KAMI MEMAMG GITU??AWAT TAK PUAS HATI KA???
    EKEKEKEK

    ReplyDelete
  22. ompempuan mmg cenggitu..
    layankan aje...

    ReplyDelete
  23. oke lagi...kalau 2-3 langkah berhenti amik gambar? hehee

    ReplyDelete
  24. mungkin perasaan uncle sama dengan hubby kita :p calit laa dengan auntie gedek :p

    ReplyDelete