Followers

Friday, March 30, 2012

March 30, 2012


'Tap, tap, tap!' Bunyi hujan pagi di luar di tingkap... 
Akan ku susuri bunyi 'Tap, tap, tap' itu dengan bunyi 'Zzzzzzz....' (Sambil tarik selimut)

(Selamat bekerja kamu semua! Jangan cemburu! ~haha)

35 comments:

  1. bikin jeles aja uncle ni...huhuhuh...

    sambil keje, sambil zzzz boleh gak
    bos takde yeayyy~

    ReplyDelete
  2. ah..jeles dgn uncle...!
    selamat tido :)

    ReplyDelete
  3. ni muka baru bangun tidur ke baru nak tidur ni uncle...?

    :D



    .

    ReplyDelete
  4. alah uncle mana aci uncle blh smbg tido lagi.!malas betul saya nk bgn gi keja hr ni rasa my pinky blanket menarik-narik saya agar jgn tgglkan ia walau sesaat.puas fkr idea apa yg terbaik nak memonteng hr ni tapi idea tu x muncul2 hahahahaha ^^

    ReplyDelete
  5. muka masih berkerut...
    zzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    ReplyDelete
  6. Waaaaa..cuti nampak??? Manyak syiok yeh??

    Bunyik tap tap tap tu musti ada tambahan dgn bunyi lain sama tuh.

    Bunyik..krohhh krohhhh krohhhh...

    hahahaha

    ReplyDelete
  7. uncle, tido pun pakai baju hitam? =P

    ReplyDelete
  8. Eleh... tak jeles pownnn... [tahan jeles.]

    ReplyDelete
  9. ohhh.... uols cuti hari ni ye??
    best banget!

    ReplyDelete
  10. Abang betul cuti ke? Ceh! Cemburu!

    ReplyDelete
  11. syoknyaaaaaaa... mestilah jeles!

    ReplyDelete
  12. kuang ajaqqqq xsukaaaa kena kejeeeeeee!!!

    ReplyDelete
  13. uncle ni tidur je tau... mungkin bile uncle bangun je.. tetibe mungkin uncle baru sedar yg uncle ade RAMBUT PANJANG! dan lg satu TUA (tp x de la nk ckp TERLALU TUA SGT)

    ReplyDelete
  14. hujan2 mmg best tidur. huuhu~

    ReplyDelete
  15. Ini hari sabtu...masuk opis gak...adusss!!!

    ReplyDelete
  16. hah! btw, today is my brother-in-law's birthday! saeng il chuk-ka hamnida! my brother-in-law's name is FARRIL (korean name: Lee Rae Woon)

    ReplyDelete
  17. ooo kiranya ngantuk la ni eh uncle?

    ReplyDelete
  18. gua pun sambung tido bro....huhu

    ReplyDelete
  19. kat sini bunyinya..tip tip tip~

    ReplyDelete
  20. Paling ngeri kalu hujan time nak blik....maklum larr....minah rempit....hehehe...

    ReplyDelete