Followers

Wednesday, March 28, 2012

March 28, 2012


Ya Allah ya tuhan ku! Dah macam pontianak, rupanya!
Patut pun kawan-kawan macam semakin takut saja dengan uncle!




Mohon maaf... Masih tak sempat untuk blogwalk... dibelenggu kerja yang memuncak!

43 comments:

  1. wah...rambut uncle sama panjang ngn dkna :)

    ReplyDelete
  2. hahh pontianak? wellcome to the club uncle...vamp club..nanti i ajar uncle macam mana nak haunt for the sweet bloody yehh...hahaha

    ReplyDelete
  3. curl tu rambut uncle .. curlass lahhh :)

    ReplyDelete
  4. Hantu Kak Limah versi lelakiiiiii.
    Lariiiiii. hehehe

    ReplyDelete
  5. Ape lak bang! Actually, sy jatuh cinta dgn rmbt panjang abang tu. Terase mcm nak feeling zaman2 rock n roll.

    \m/

    ReplyDelete
  6. uncle kalau layer msti cun!! nampk rock skit

    ReplyDelete
  7. Ahad ni free tak? Jom dating di BBB. :)

    ReplyDelete
  8. hanya rejoice, guna jari pun boleh. hikhikhik

    ReplyDelete
  9. apa rahsia uncle G jaga rambut bg xgugur..?

    ReplyDelete
  10. panjangnye rambur uncle.. bape lama simpan? heheeh~

    ReplyDelete
  11. erk...kalau jumpa uncle dlm keadaan cam nie tengah malam memang acu cabut lari :)

    ReplyDelete
  12. saya dalam proses simpan rambot ni...:)

    ReplyDelete
  13. Huhuhuhu nanti kiteorang potong rambut uncle ! Yeahhh

    ReplyDelete
  14. woahhh? tapi naper ader jerawat kat muker turrrr?

    ReplyDelete
  15. sib baik sendiri ngaku
    wakakakaka

    beb - kasik trim skit ok lah...
    then rebonding kasik lurus betul
    perghhhhhhhh!~ cun beb!
    ehhh... macho beb!

    ReplyDelete
  16. uncle, panjangnye...kasi wat rebornding la...heee~~

    ReplyDelete
  17. Salam Yob Gedek,
    tengok dr belakang memang nampak ayuuuu...bila tengok depan nampak janggut dan misai, lariiiiiii!

    ReplyDelete
  18. Weeeehuuuu......depan lain belakang lain ;)

    ReplyDelete
  19. potong layered la uncle! kehkeh!

    ReplyDelete
  20. oklah tu uncle... simpan sampai jadi cam rapunzel pulak! heheheee

    ReplyDelete
  21. en zalie kata mau rambut panjang macam uncle..
    saya jawab..
    tamo..
    nanti orang tak reti beza antara saya dan dia.. hehehe

    ReplyDelete
  22. sib baik baju hitam..kalu baju putih confirm pak ponti....kahkahkah...

    ReplyDelete
  23. ish...ada pulak camtu...elok sikit la dari pontianak. kah kah.

    ReplyDelete
  24. buat dek je uncle. hehehe :)

    ReplyDelete
  25. kalau tgk dari belakang dah boleh amik cabaran iklan2 syampoo ni hahaha

    ReplyDelete
  26. eh, ade orang kat belakang uncle.. hihi :P

    ReplyDelete
  27. ALHAMDULILLAH!!!!! Baru Uncle PERASAN jugak! :D!!! XD! hahahaha...

    ReplyDelete
  28. tenok dari belakang mmg sebijik pontianak!

    ReplyDelete
  29. Laa baru sedar kah?? saya dah lama takut ngn uncle,, maksud saya takut ngn rambut uncle.. takut ada kutu larikkk

    ReplyDelete
  30. itu dari belakang uncle...dari depan tetap maintain....

    ReplyDelete