Followers

Thursday, March 22, 2012

March 22, 2012


Bibir kita yang diurut atau kita diurut menggunakan bibir? Sudah-sudah... jangan fikir dalam-dalam. Kalau ada yang idamkan nombor telefon tu, lupakanlah... uncle tak mahu terlibat...!

44 comments:

  1. dua dua...kehkehkeh!


    cina mari.....!
    :)

    ReplyDelete
  2. wowww... lips massage.. nyum nyum.. ooppss~

    ReplyDelete
  3. pestaim tengok ni.. haiisshh, macam2 la zaman sekarang ni..

    ReplyDelete
  4. uncle nk pi urut sorg la tu...

    keh keh.

    :p




    .

    ReplyDelete
  5. eleh... mesti uncle tak nak share dgn org lain kan...

    ReplyDelete
  6. hahahahhhaha
    lupa kan lebih baik

    ReplyDelete
  7. alaaa. kenapa kaburkan nombor telefon tu? hahaha.

    ReplyDelete
  8. hahahaaha ^^

    uncle saya masa gi area pandan indah selalu nampak iklan macam2 ...

    1)cheese massage --> wowwww
    2)volcano massage -->erkkk ????

    ReplyDelete
  9. mentang-mentanglah hari ni malam jumaat...hihih

    ReplyDelete
  10. heheheee...uncle dah salin belum no telefonnya!

    ReplyDelete
  11. Hahahaha, Ada x body to body masaj... Kuikuikui

    ReplyDelete
  12. Hahahahahah! Tak thn bace ayat abang tu. Klu urut pki bibir kan bang, lenguh oh mulut. Nak nganga suap nasi pun tak larat nanti. Hahahah!

    ReplyDelete
  13. Mcmna uncle boleh sampai kat situ? ada keje? haha...bibir pun boleh massage ek?

    ReplyDelete
  14. massage lips guna apa? batu kikir?

    ReplyDelete
  15. hahhha..tapi apa sebenar maksud dia ya? typo?

    ReplyDelete
  16. errr..bibir tebal je yg boleh mgurut tu..

    ReplyDelete
  17. wow sekarang lips pulak dulu volcano...

    ReplyDelete
  18. musti terasa kelembutan cara urutannya..auwwwwwwwwwww

    ReplyDelete
  19. Salam Yob Gedek,
    ecehhh...Gedek pencegah maksiat, caiyok!

    ReplyDelete
  20. kalau urut2 bibir dgn jari, nanti boleh jadi mungil mcm angelina jolie. kehkeh!

    ReplyDelete
  21. first time jumpa iklan camni ni...

    ReplyDelete
  22. salam kenal
    dari bloh MK..samapi ke sini...
    hmmm..entri yg ringkas tp mendalam maksudnya...

    ReplyDelete
  23. hahaha....nasib bek censored no.hp.

    ReplyDelete