Followers

Wednesday, March 21, 2012

March 21, 2012


Lembabnya talian internet hari ini..! 
World Wide Web selayaknya dipanggil World Wide Wait..!!! Huh..!





1) Terima kasih ELISS MIE kerana senaraikan blog ni di dalam '6 Daddy Blogger Yang Saya Paling Suka'... Terharu sudah! 
2) Juga kepada EZZARD RUZLAN kerana review blog ini dengan 'pendek' sekali... Haha!

Lama tak group hug ni..! Jom?

42 comments:

  1. hehehe. Uncle ok? lama tak jenguk Daddy Blogger Hots ni.

    ReplyDelete
  2. aisey uncle, saya just update blog gunakan handphone android jek, tu yg pendek jek. nanti bila free saya buat kasi panjang lebar sekali yerk..hehe..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Uncle

    tempat saya pun lembab juga...

    ReplyDelete
  4. setuju..wait forever..hahaha..

    ReplyDelete
  5. Nak buat review jugak la pasal blog ankel. Nak suh ankel promote blog sy jgk kat blog ankel yg gilang gemilang ni. Ehehe.

    ReplyDelete
  6. tungguuuuuu..hehe
    sabar ye uncle!

    ReplyDelete
  7. he3..setuju2 pcik sgt kelako.. i loike

    ReplyDelete
  8. line kat opis acu laju je...berdesuuuppp macam keta F1..hehee

    ReplyDelete
  9. internet ni ikut perubahan cuaca semasa agaknya.

    ReplyDelete
  10. haha serius je muka.. sabar jela tggu line.

    ReplyDelete
  11. ye ke???
    rasa macam biasa aje kat sini....

    ReplyDelete
  12. internet kat opis saya pun lembab uncle... dah nak berjanggut cam uncle dah ni menunggu!

    ReplyDelete
  13. hehehe.. kat opis saya nih okeh jer.. boleh lah berblog..kikiki

    ReplyDelete
  14. NAK CEPAT BAYAU LE LEBIH.. ;)

    ReplyDelete
  15. Hahahahah! JElas kelihatan wajah stress abang tu. Lantaran internet yg lembab! Wahahahah!

    ReplyDelete
  16. cuaca lani agaknya uncle
    coz tempat kita pun macam gini
    dah byk hari :(

    ReplyDelete
  17. Talian internet ibarat nyawa bagi seorang blogger (kononnyalah). :)

    ReplyDelete
  18. Uncle pakai unifi pun lembab jugak ke?

    Besornya monitor uncle! Puas nengok.

    ReplyDelete
  19. sama la kat sini pun..
    LEMB...tenet dia ni ler..

    ReplyDelete
  20. ankel...ankel...mcm2 la...

    tapi ankel tetap cool orgnya...

    ReplyDelete
  21. Salam Yob Gedek aka Daddy Cool,
    Ha ha kat Istanbul ni laju jer!

    ReplyDelete
  22. Line lembab? Ada orang tak mandi kot, tapi lembab dek peluh sepagi. hahahaha

    ReplyDelete
  23. Tu yang sakit hati nak blogging tu.Nasib baik ilmu pengasih abg gedek ni kuat. :D

    ReplyDelete
  24. lama x jenguk sini
    pekabar uncle :)

    ReplyDelete
  25. terima kasih for the backlink uncle :)
    nak group hug jugak !
    internet tiada ibarat x mandi ;p

    ReplyDelete
  26. uncle, kitorg tgh buat migration.. slow sebab effect routing.. sabarlah yek.. pasneh lajuuuuuuu kembali..

    ReplyDelete
  27. sekali sekala bila dtg time tenet lembab agak hangin kan uncle~

    ReplyDelete