Followers

Monday, March 19, 2012

March 19, 2012


Di belakang adalah sebahagian kecil dari salasilah keluarga uncle atau family tree dari tahun 1901 hingga 2012... Saiz sebenar poster itu adalah 4' X 8'... Kamu mula rasa kagum?

42 comments:

  1. Keluarga kakcik pernah cuba buat carta salasilah tu, tapi tersekat di pertengahan jalan. :(

    ReplyDelete
  2. this is superawesome. so very proud of it!! :D perlu adanya salsilah keluarga supaya dapat bangkitkan kembali rasa cinta terhadap leluhur/nenek moyang kita sendiri...

    ReplyDelete
  3. 1901...fuh snangat kagum. bukan senang nak trace keturunan, yang jauh2 nie

    ReplyDelete
  4. sungguh kagum. tahniah dapat mengumpul susur galur 100tahun.

    ReplyDelete
  5. Uncle asal mane yea? mesti la uncle kagum kan, heee~ sejarah tuu....

    ReplyDelete
  6. Yeke bang? Cool gile! Mane dpt info2 salahsilah keluarga tu bang? Bukan keje mudah tu!

    ReplyDelete
  7. sorry uncle ..another entry bout u.. http://ezzardesire.blogspot.com/2012/03/blogbeginsatforty.html

    ReplyDelete
  8. besar tu - 4'x8'....

    dulu my abah ada jugak buat - tapi tak le sebeasar itewww!

    ReplyDelete
  9. family kami atok sedara dah bukukan.. gila tebal.. tapi seronok baca salasilah kelorga kan..

    ReplyDelete
  10. alamak yg blakang tu muka moyang la kira?
    sebijik siot cara amik gambar.

    ReplyDelete
  11. YE KAGUM.. SYABAS.. UNTUK RUJUKAN KEPADA GENERASI-GENERASI YANG AKAN DATANG BAGI MEREKA TAHU KETURUNAN DAN ASAL USUL MEREKA..

    ReplyDelete
  12. wow!

    kt mana boleh tgk tu uncle? galeri?

    ReplyDelete
  13. seyes uncle?
    wah....kagummmmmmm

    ReplyDelete
  14. wow..sape yg usaha buat tu. bagus bangat!

    *terpaksa ekspresi rasa kagum..^_^

    ReplyDelete
  15. ada tampal kat mana ni uncle? nak kagum ni. muzium?

    ReplyDelete
  16. sangat kagum! Maka saya sekarang dah tak heran dari mana uncle dapat idea blog ni, sebab moyang punya moyang punya moyang uncle, dari zaman dulu lagi dah ada gambar!

    ReplyDelete
  17. memang kagum! tak pernah lagi orang buat camni..

    ReplyDelete
  18. Salasilah keluarga memang susah nak jumpa dah sekarang ni.

    ReplyDelete
  19. Sangat Kagum. Respect orang yang sentiasa mengingati susur galur keluarga.

    ReplyDelete
  20. kagum jugak!

    senang la nanti bila anak cucu uncle nak buat gambar salasilah family...
    gambar uncle berlambak kat belog! hehe

    ReplyDelete
  21. Fuhhh, lama tuh unkel, beruntng masih lagi dpt diselesaikan.... Mengkagum dgn unkel :D

    ReplyDelete
  22. ada yang sebelah kuala krai ke bro

    ReplyDelete
  23. Waaa...bila kita tgk sendiri susur galur keturunan kita, musti la kita kagum kan?

    My family pun pernah buat salasiah gini tp terputus dipertengahan. Tatau sbb apa.

    ReplyDelete
  24. 1901...hotdog tu pun sama eh....hehehe!

    ReplyDelete
  25. Wah!lamanya menjejak susur galur keluarga!

    ReplyDelete
  26. cool giler!!! fulamak! 4'x8' besar tu..! 1901?? lame giler uncle! cool gilerr dohhh! x percaye! woooowwww!!
    GILER COOL!!

    ReplyDelete
  27. So jeles about the salahsilah famly...done for my dad too...and thats costs me nearly 3 years to finished...xbuat cam uncle pon...cuma collect utk sijil faraid...itu pown dah penat....

    ReplyDelete