Followers

Sunday, March 18, 2012

March 18, 2012


Siang kerja. Malam kerja. Cuti kerja. Sedar-sedar umur hari dah senja...

35 comments:

  1. hari dah senja tak apa .. besok dia siang balik.

    ReplyDelete
  2. Begitulah putaran kehidupan...

    ReplyDelete
  3. Uncle, gi rehat kan diri, solat maghrib...

    ReplyDelete
  4. suasana suram dan senja....SUASANA......abaikan yg lain

    ReplyDelete
  5. AMBIL GAMBAR CAMTU, MENYERAMKAN SAJE..

    ReplyDelete
  6. hahaha...takpe....janji purse kembung2...

    ReplyDelete
  7. ada sedikit scene mcm uncle seeker

    ReplyDelete
  8. Salam Yob,

    Dah 'senja'? Dalam tu maksud!

    ReplyDelete
  9. bila umur dah senja masuk rumah cepat2...nanti byk antu kat luar..

    ReplyDelete
  10. hehehe...dah laa masam je..mengerunkan juga...tapi nasib tak suluh dengan torch light...kalau tidak lagi seram..dan lepaskan rambut yang panjang tu...hehehheh gerenti kalah maya karin...

    ReplyDelete
  11. spotlight dr bawah ek uncle ? hahhh sape suluh tuu ..

    ReplyDelete
  12. waktu senja tak elok main kat luar :)

    ReplyDelete
  13. ...macam ada lembaga kat belakang. bukan, bukan LHDN!

    ReplyDelete
  14. tu dok suluh lampu suluh dalam baju ke? hehe..

    ReplyDelete
  15. nex wk..another year!

    ReplyDelete
  16. boleh layan lagu pelangi petang la kalo da senja2 neh...

    ReplyDelete
  17. Nampak macam misteri jer pic nie uncle.hahaha

    ReplyDelete
  18. Nampak macam misteri jer pic nie uncle.hahaha

    ReplyDelete
  19. sedar pun rupanya. eh..hari daaa :p senja :p

    ReplyDelete
  20. Hari dah senja... umur pun...
    ishhhh... :-(

    eh? uban uncle hilang?

    ReplyDelete
  21. Hari dah senja. Tapi malam kena kerja lagi. Hahahaha.

    ReplyDelete
  22. Just a no unle..... Apa Kesahhhhh hehe

    ReplyDelete