Followers

Friday, March 16, 2012

March 16, 2012


Kah kah kah...!

53 comments:

  1. hahahahahaha. ada gak kedai kupi camtu

    ReplyDelete
  2. lepas minum kopi comfirm gelak je

    ReplyDelete
  3. uncle.

    cari kedai nama macam ni - dem yu. cuma ejaan saya tak pasti camne. ada tau uncle..... dekat ampang heee.

    ReplyDelete
  4. lepas minum gelak puas2 kuat2 hahaha, kelaka la nama kedai kopi dia

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Uncle

    sepatut uncle ambil gambar tengah gelak...he he he

    ReplyDelete
  6. WAKAKAKAKAKAKAAKAKAKAKAKA!!!!!!!!!!!!!!Hahahahaahahaha....

    ReplyDelete
  7. seyes ada kedai nama gini?..walaweeii....
    gile haibat..
    hahahhaha.....

    mesti terasa nak tergelak.. =p

    ReplyDelete
  8. gelak jelah kerjanya nanti kat kedai kopi tu...hahahahaaa

    ReplyDelete
  9. hahhaa..biar betik ade restoran nama tu..xpernah jumpe pun..hihihihi....comei je nama kedai tu..hahaaa

    ReplyDelete
  10. macam kat jalan selangat cheras je...tiap kalai lalu memang akan gelak kuat-kuat lepas baca signboard.

    ReplyDelete
  11. ada juga kedai nama macam tu .. tokehnya mesti untung banyak ni.

    ReplyDelete
  12. Kalau kedai kopi mcm tu bukan gelak je kuat2, cakap pun mau kuat2!

    ReplyDelete
  13. wahh...pas pekena kopi..mesti gelak kuat2 ye....

    ReplyDelete
  14. tengok nama kedai dah nak gelak..

    ReplyDelete
  15. Jangan sampai bersembur kopi ke cawan orang lain! :)

    ReplyDelete
  16. Ada gak nama kedai camni..

    p/s: Takleh gelak kuat2 sebab dalam opis..

    ReplyDelete
  17. KAH.. KAH.. KAH.. GELAK KAN DIA.. KAH.. KAH.. KAH..

    ReplyDelete
  18. uncle gelak ke uncle baca tulisan gelak.. hehehehe...

    ReplyDelete
  19. dapat pulak kelulusan masa buat pendaftaran nama syarikat tu ya.. KAH KAH KAH KAH...!

    ReplyDelete
  20. lepas ni nu nak buka kedai kopi gelak sampai pengsan lah..hakhakhak

    ReplyDelete
  21. wkakakakakakakaaaaa


    itu baru kuat.

    ReplyDelete
  22. mesti riuh-rendah kedai kopi tu kan....

    ReplyDelete
  23. hahahahaha gelak2..tp jgn sampai putus urat kentut..

    ReplyDelete
  24. wahhh... ada ekk, tak penah jumpe la Uncle..hehehe~

    ReplyDelete
  25. sure tauke kedai tu kuat gelak...:)))

    ReplyDelete
  26. Salam Yob,

    (Guling-guling ataih karpet nih...huar, huar, huar!!!)

    ReplyDelete
  27. hahahha........maner plak uncle ju,pe nie?

    ReplyDelete
  28. mesti pelanggan dalam tu suka gelak. huhu

    ReplyDelete
  29. hahaha lawak lah nama kedai kopi ni uncle hehehe

    ReplyDelete
  30. mesti semua orang kena gelak kuat2 :p

    ReplyDelete
  31. giler unik nama kedai kopi gitu..

    ReplyDelete
  32. lawak giler! name kedai tu x bleh belah! jika dh tau name kedai tu pastu dh tau kat ne mesti blum lalu lg (tp jika t'lalu ler..) mesti dh gelak!

    p/s: x bleh ckp (kalau) sbb tu bahsa syaitan jugak. sbb tu la saye ckp 'JIKA'.

    ReplyDelete
  33. saya ada ternampak kedai kopi ni semalam....kat area Tmn Pertama Cheras, kalau tak silap saya..
    kelakar eh? boleh pulak bagi nama gini...

    ReplyDelete