Followers

Wednesday, March 14, 2012

March 14, 2012


- Perbualan telefon -

PEGAWAI BANK: Assalamualaikum Encik Gedek, saya Nor dari Bank XXX...
UNCLE GEDEK: Waalaikumsalam, ada apa hal?
PEGAWAI BANK: Boleh kah encik Gedek datang dan keluarkan sedikit duit encik, sebab duit encik terlalu banyak, kami dah tak cukup tempat lagi di sini...
UNCLE GEDEK: Okey, saya datang sekarang, bawa guni...

(Hmmm... dalam mimpi boleh, lah...)

50 comments:

  1. boleh sedekah pada yang memerlukan pokcik...alangkah indahnya.. =)

    ReplyDelete
  2. insyaAllah..........rezeki akan dtg sape tau..

    ReplyDelete
  3. kalau tak muat dah akaun uncle, akaun saya ada ..jgn lupa :)

    ReplyDelete
  4. tengok kaunter dah tahu bank mana.. :)

    hebat tak sy uncle G.. ^__^

    ReplyDelete
  5. Wah... kayanya Encik Gedek! :)

    ReplyDelete
  6. klau bwk guni mknenye nk mrompak tu. hik3

    ReplyDelete
  7. kah kah.

    bagi la aku sikit uncle...

    ReplyDelete
  8. hahaha .. bank sy ada yg kosong .kalau uncle nak tumpang dalam sejuta dua .. boleh lah .. hihihihi

    ReplyDelete
  9. Dlm mimpi makchik pun sama jugak mcm ni...tp budak bank tu kata..makchik kene bawak kontena bukan guni...

    ReplyDelete
  10. uncle nak bouncer tak?

    sya sanggup offer diri angkut guni tu..

    hahaha

    ReplyDelete
  11. hahaha..sy tolong bawa guni lain :)

    ReplyDelete
  12. tak cukup guni, dee leh bwkkan..hehehe..kekayaan haruslah dikongsi...baru berkat..

    ReplyDelete
  13. wakakakakaka.....kalau la boleh mcm tuh kan best...

    ReplyDelete
  14. amboi uncle...tolong cakap kt pegawai bank tu...kat acc saya ade ruang banyak lagi..huhu

    ReplyDelete
  15. Padan la acu tak leh nak simpan duit dalam bank rupa nye sebab duit uncle dah banyak kat sana...ahaks ;)

    ReplyDelete
  16. ouh.. saya la yg call uncle tuh..
    amboi2.. buat2 lupa pulak...kan kita nak share 50-50 duit uncle yg terlebih byk tuh.. muahahahahaha~

    ReplyDelete
  17. Jgn lupe kat sy klu dah bwk blk uit seguni tu blk...

    =p

    ReplyDelete
  18. bahaya ni.ada terlibat dengan penternakan lembu?

    ReplyDelete
  19. ...ohya, jangan lupa ajak sekali kawan-kawan encik mana yang belum bayar bil dan instalment kereta tu. mereka pun boleh tolong `kemas'kan akaun encik!

    ReplyDelete
  20. haha.x pernah plak sy dgr bank call mcm tuh

    ReplyDelete
  21. amin.. amin... kalo kluar duit tu, nanti bikin kenduri utk kawan2 ya..

    ReplyDelete
  22. hahahaha...uncle, kalo xckup guni sy ada, boley pinjam...

    ReplyDelete
  23. ingatkan perbualan tu betul. -___-

    ReplyDelete
  24. wkwkwkw! lol!

    lo bnyk sgt. meh cnie share :D

    woo..ensem gak do0dle uncle. sbijik sejibon ngan uncle. hehe :p

    ReplyDelete
  25. Salam Yob Gedek,
    berangan tak rugi...teruskan, teruskan!

    ReplyDelete
  26. bawak guni?haha bahye.nnt org ingat uncle nk merompak.huhu...

    nice dream:)

    ReplyDelete
  27. nanti dah keluarkan nak seguni ye uncle...hehehee

    ReplyDelete
  28. sy teman uncle g bank..bawak lagi satu guni ye~ hehe

    ReplyDelete
  29. dtg serbu uncle lah mcm nie....
    sekarang tgh nak sejat2 ke tahap nak ke kering dah nie.kehkehkeh

    ReplyDelete
  30. DAH BAWAK GUNI, JANHAN LUPA PAKAI TOPENG MUKA SEKALI.. NANTI ADA PULAK ORANG YANG CAM..

    ReplyDelete
  31. indah betul mimpi uncle. kah3

    ReplyDelete
  32. masukkan lebihan duit kat tabung ayam saya pun boleh uncle..haha

    ReplyDelete
  33. MIntak skit la duit uncle yg seguni tu. Heheh.

    ReplyDelete
  34. kok ye bank tepon suh kuar duit.. tepon mintak duit bayar utang ada lah.. kekeke.. tapi itu realiti bukan fantasi..

    ReplyDelete
  35. Patut pun org bank cari uncle, sebabnya...cuba kira berapa bnyk foto uncle dlm blog ni? hehe...fofular tu.

    Mudah2an mimpi bukan mainan tidur.

    ReplyDelete
  36. hahahahaha.....hari ni pakcik menaip lebih perkataan.....

    ReplyDelete
  37. balik g bank tu uncle lalu mana?

    ReplyDelete
  38. hehehe.. datang bawak guni kemudian agihkan pada yang amat-amat memerlukan..

    ReplyDelete
  39. hahaha... poyo la mimpi uncle tu.

    ReplyDelete
  40. takpe, takpe... TOF to my acc je. :-)

    ReplyDelete
  41. uncle.. perlu extra guni ke? muehehe

    ReplyDelete