Followers

Wednesday, February 8, 2012

February 8, 2012


Di tengah-tengah dewan kuliah. Uncle pun dah tak pasti uncle ni kerja apa, sebenarnya...

LOKASI: Politeknik Port Dickson, N9

58 comments:

  1. Haha, saya pun dah keliru uncle ni siapa sebenarnya.

    ReplyDelete
  2. meh nak teka...uncle ni maybe further study...

    tapi maybe emmm lecturer!!!

    ReplyDelete
  3. kalau mukan lecterur mesti tutor ni...tul tak??huhu

    ReplyDelete
  4. kui4....ramai student belakang tu

    ReplyDelete
  5. uncle nak jadi pensyarah pulak dah ke? hehe

    ReplyDelete
  6. uncle sorang yg happy go lucky!

    ReplyDelete
  7. yang pasti orang belakang uncle nampak muda... hehehehe ;p

    ReplyDelete
  8. uncle tempat saya belajaq dulu, =), kenapa time saya belajaq dulu uncle tak mau mai poli pd

    ReplyDelete
  9. uncle..serius? leh ke snap gambo gini.. =]

    ReplyDelete
  10. aicehh..! sempat lagiiikk..!! betul2 sempoi la uncle ni... ^__^


    .:: Uncle G…Sempoii..!! ::.

    ReplyDelete
  11. eh lecturer ke? sjak bila uncle jd tokoh akademik neh?

    ReplyDelete
  12. uncle kerja apa yer? sibuk nak tahu :p

    ReplyDelete
  13. Saya rasa uncle ni adalah freelance err.... tutor.

    ReplyDelete
  14. rajin uols gi dari satu kolej ke kolej yg lain...
    bagi lecture pasal blogging ke beb??? :D

    ReplyDelete
  15. ada ke lecture mengajar pakai back pack? :P

    ReplyDelete
  16. Ish....mcm ne nie? Konpius nie. Adekah cum salesman sbnrnye?

    Hiks~

    ReplyDelete
  17. punggahhhhh! klu uncle pun taktau..kami ni? lagi laa...

    ReplyDelete
  18. Uncle 'photo hunter' ~ sentiasa ada di mana2.

    ReplyDelete
  19. ye lah..i pun musykil status uncle ni...yg i tau...uncle blogger hardcore!

    ReplyDelete
  20. uncle mengajar eh kat situ...? :)

    ReplyDelete
  21. cane uncle leh sesat kt situ???

    ReplyDelete
  22. kejelah ape saje janji HALAL...

    ReplyDelete
  23. kerja ambik gambar la pokcik.. =p

    ReplyDelete
  24. ha ha..apakah kija uncle ni yeh?? Nih nak bg talk ke apa ni uncle..

    ReplyDelete
  25. uncle nih merato-rato pergi yer...

    ReplyDelete
  26. bro budak2 belakang tu tak tanya lu ke...apahal lu berdiri tengah2 tu...?

    ReplyDelete
  27. uncle gi Poly PD? tak ajak, lama saya tak jejak kaki di situ, dulu saya ex student poly PD, Heeee~*vangga!

    ReplyDelete
  28. uncle lecture situ ye? sekolah saya dulu betol betol belakang poli tu

    ReplyDelete
  29. bro, ada projek fidlot kat n9 ke?

    ReplyDelete
  30. saya rasa uncle mcm penceramah. hehe sebab sentiasa kemana2 sahaja. hihi. ada tak student situ yg tegur uncle? kalau uncle dtg tempat saya konpom saya tegur! hehe

    ReplyDelete
  31. saya rasa uncle adalah konsalten nie,,, bhgn bangkel motivasi ni

    ReplyDelete
  32. uncle versatile..apa pun boleh jadi~ ^^

    ReplyDelete
  33. uncle mesti pengajar nie... ha ah?? betul?? salah??

    ReplyDelete
  34. eh??? uncle sambung belajar ker??? chayok2...

    ReplyDelete
  35. uncle ni macam berkempen utk pilihanraya je.. ada kat semua tempat.. jom sokong uncle..!!!

    ReplyDelete