Followers

Monday, February 6, 2012

February 6, 2012


Sah... mereka dapat baka comel dari uncle...
(Asal cuti panjang saja, rambut uncle jadi mangsa..! Huh!)

58 comments:

  1. anak -anak ko cutelah gedek.manja ngan ko tu.

    ReplyDelete
  2. tapi bro lu lah yang paling comel di antara bertiga!


    hahaha!

    ReplyDelete
  3. bahan eksperimen kali ke berapa tu?

    ReplyDelete
  4. comel je uncle buat rambut cenggitu...:)

    ReplyDelete
  5. untung mereka dapat ayah rambut panjang. hahahaa.

    ReplyDelete
  6. rambut uncle ajer ke jd mangsa? caner ngan rambut mama diorang? hehee

    ReplyDelete
  7. hahaha...spoting la uncle nih... :)

    diorg cuba buat muka serius cm uncle..:)

    ReplyDelete
  8. uncle yg sporting bersama anak2 buah...rambut klon sm

    ReplyDelete
  9. fuh!..anak2 dara gedek bakal mewarisi bakat gedek!lagi dahsat...

    ReplyDelete
  10. betui lar uncle... giler comel, hehe
    yg sebelah kiri sama cam muka uncle =)

    ReplyDelete
  11. Hahaha comel la sangat! Eh tapi memang comel tau yg Kiri Dan kanan...yg tengah pulak no komen...tsk!

    ReplyDelete
  12. hahhahaha..aduhai..ada2 je uncle ni..

    ReplyDelete
  13. hahha
    yang ini kelakar

    muka sepesen ja

    ReplyDelete
  14. sgt comel! uncle paling comel, tak tipu!

    ReplyDelete
  15. hahahahhaa...laaaaaa anak2 ke yg buat....hahahahaha lawak laaa

    ReplyDelete
  16. Kah kah kah..red india sesat mai sini!

    ReplyDelete
  17. hehehe... boleh buatkan tocang kat rambut marsha jgk ya..!!

    ReplyDelete
  18. Ahak!comelnyaaa uncle eh rambut..=B!

    ReplyDelete
  19. Mujur mereka dapat bapa sporting. :)

    ReplyDelete
  20. sekilas ikan di air, dah tau mereka ni anak beranak!

    ReplyDelete
  21. Hahaha..Kritikal..Kritikal...good one uncle..

    ReplyDelete
  22. KAHKAHAKAHKAHAKHAKHA semua muke memang poker face habis, tapi tambah pulak ngan rambut gitu....hahahah

    sempoi habis!

    ReplyDelete
  23. Haha, sungguh ayu... anak-anak uncle!

    ReplyDelete
  24. esok sehari lagi, uncle.. jadi mangsa apa pula?

    ReplyDelete
  25. Oooo... ada faedah juga rambut uncle ni... hehe

    Mana lagi dua orang?
    kak Leena dengan hero uncle?

    ReplyDelete
  26. hahahahaha....cun a gambar ni....=p

    ReplyDelete
  27. eh aah..muka diorang sama mcm uncle gedek lah. Lagi2 time tak senyum tu..tapi yg pastinya, lebih kiut dari uncle gedeklah!!

    ReplyDelete
  28. Sehati sejiwa, sepesen, wajah2 fotokopi.....ihiiikksss

    ReplyDelete
  29. alololo..comel nya!

    uncle mmg ayah yg cool! :D

    ReplyDelete
  30. Fuh! Abang Gedek dah mcm Tok Ketua Viking la! Ganas gile! Yg dua org lagi kat blkg tu, pemangku pahlawan viking. Gempak!

    ReplyDelete
  31. salam tuan rumah,
    mula2 tengok blog u menerusi my friend http://beruscat.blogspot.com/
    rasa macam pelik. sekarang dah tak pelik. hehe.

    :-)

    ReplyDelete
  32. pasni bole bela rambut lagi panjang mcm rapunzel.. tp kena tukar nama la.. jadi rapuncle.. hahaha

    ReplyDelete
  33. dah boleh tubuh band k-pop kalau mcm nie

    ReplyDelete
  34. Ahahaha.... Mcm kembo 3 lak, kiut.... :D

    ReplyDelete
  35. uncle suruh la diaorg buat fesyen mcm2 lg pulak lepasni. hahaaa

    ReplyDelete
  36. muka serius ketat tp getah rmbut pink!

    ReplyDelete
  37. ololo.... kiutnye uncle bile rambut mcm tu... walaupun tak senyum... heee :)

    ReplyDelete
  38. uncle nampak ayu dan comek....ahakkkkk....

    ReplyDelete
  39. cari kutu sekali la tuuu..

    lariiiikkkkkkkkkkk!!!!!

    ReplyDelete