Followers

Friday, February 3, 2012

February 3, 2012


Asal uncle julingkan mata saja, uncle akan nampak uncle ada dua orang isteri... 

(Ya Allah ya tuhanku... janganlah isteriku baca entri aku hari ini..! ~berdoa sambil menadah tangan)

73 comments:

  1. haahaha...apa salahnya kawen 2...wakaka

    ReplyDelete
  2. kalau julingkan mata ke empat penjuru, uncle boleh join Kelab Saleh Yakob! ~haha

    ReplyDelete
  3. clever! no worries la. aunty is sporting like u.

    ReplyDelete
  4. wuahahaha...damn funny lho...uncle memang hebat!

    Ladywindsor

    ReplyDelete
  5. macam cyclops pun ade jugak versi juling..

    ReplyDelete
  6. uncle... tetapkan la imanmu wahai uncle...hehehe~

    ReplyDelete
  7. Biji mata abang tu mcm biji kana je! Hahahahah!

    ReplyDelete
  8. Kalau dia baca, apa akan terjadi? :)

    ReplyDelete
  9. pergh....tak sangka boleh befikir sampai gini, kretip tu uncle nie.

    ReplyDelete
  10. kah kah kah.

    nk kena seligi uncle nih..


    .

    ReplyDelete
  11. haa...klu isteri uncle baca..habess arrr...

    ReplyDelete
  12. akak tu kan, adalah anugerah yang tak ternilai harganya buat uncle tau.. sedar2 lah mata tu.. hahahahaaa...

    ReplyDelete
  13. stement berani ajal ni..hahaha...

    ReplyDelete
  14. hahahhaah...
    apa la unle ni..:p

    ReplyDelete
  15. wkwkwkwkwkwkwk.. nak LIKE this joke lah bro gedek... gelak besau den.

    ReplyDelete
  16. ada jugak niat begitu ye???
    ahahahaha

    ReplyDelete
  17. hahahahahahahaha!! uncle...uncle...

    ReplyDelete
  18. haha.
    senang-senang dapat dua isteri ya~

    ReplyDelete
  19. mesti auntie tengah baca ni...heheheee

    siaplah uncle!

    ReplyDelete
  20. hahaha.. uncle poyo.. nanti kene tidur kat luar rumah.. padan muka uncle..

    ReplyDelete
  21. erkk..xbolehlah buat muka serius cm uncle...hehehe

    ReplyDelete
  22. hahahaaa..kalau isteri uncle baca macam na?? mesti uncle suka kan kihkihkih

    ReplyDelete
  23. hahahahaha nak kene report ni!

    ReplyDelete
  24. bukak2 je blog unkel, terus terkeluar perkataan *perghh* hahahaha

    mmg lawak la unkel ni ngan kaca mata lutsinar ke hape nak panggey...:P

    ReplyDelete
  25. Kenapa hari ni aku baru jumpa blog uncle ni?? damn. This is the coolest ever. Uncle u make my day!

    ReplyDelete
  26. uncle nih selalu buat sy ketawa sorang-sorang kt dapor ni..


    sy dh bc semua entri uncle sebelum ni cuma jarang nk komen psl beruk band sy dungu.

    ReplyDelete
  27. komen daddy ziyad buat sy ketawa lg sekali hahaha

    ReplyDelete
  28. asal masuk belog uncle jer... saya mesti gelak.... kahkahkahkah...

    ReplyDelete
  29. ngeh3x notti lah ...ssl pon tjuling tngok spek uncle!

    ReplyDelete
  30. hahaha
    kalau dia baca tiba2 dia bagi kebenaran..tak ker untung tu uncle :-)

    ReplyDelete
  31. kahkahkahkah..uncle..uncle!! mmg panjang akai sungguh noo?

    ReplyDelete
  32. Saya baca blog uncle dari kul 5pm-7pm...tk sempat abes lg baca post lepas2. tk pasal terleka kat opis time2 ni..Hehehe....

    Giler cool blog ni. Harap satu ari nnt dpt blog hug juger!

    ReplyDelete
  33. uncle. buat la mata tertutup pulak. haha.

    ReplyDelete
  34. Haha doa tu tk menahan... Jgn la kahwin lg skrg hehe kesian Puan isteri...

    ReplyDelete
  35. haa
    kitee dah call isteri uncle !!! suh baca ................. ;)
    lalalallala

    ReplyDelete
  36. awat sampai juling mata tu uncle?

    ReplyDelete
  37. hihiiiii, kreatif la idea uncle!

    ReplyDelete
  38. takut nanti tak nampak terus baru tau..akekkekeke opss gurau k

    ReplyDelete
  39. haha..sweet je rasa uncle dgn auntie nih..semoga bahagia smpi ke syurga :)

    ReplyDelete
  40. adeihhh uncle...uncle....macam tu kalau pakai spec yg ada 4 glasses(alah yg boleh buka tutup tu)maknanya org tu bini 4 ye uncle???

    ReplyDelete
  41. nak gelak baca komen dr faiz, sokong, opssss tak moh nanti leena marah cik ina : )

    ReplyDelete
  42. wah!bang Gedek dah mula miang.Sindrom org popular ke tu?

    ReplyDelete
  43. hahhahahahah.....bahaya keinginan tu.....=p

    ReplyDelete
  44. Wahh..ada hati nampak...eden nak jadik pegapit buleh..miahahaha

    ReplyDelete
  45. Wahh..ada hati nampak...eden nak jadik pegapit buleh..miahahaha

    ReplyDelete
  46. alamak! naik juling mata deno uncle...heee :)

    ReplyDelete
  47. tu dia..juling bukan men lagi uncle..haha~

    ReplyDelete