Followers

Friday, February 24, 2012

February 24, 2012


24 haribulan... masa untuk pecah tabung... (malu)






'Expressionless is his expertise' itu yang ERNIE PRESSILLIA kata... Dalam erti kata lain, muka tembok lah tu..... ~ haha! Thanks babe!


44 comments:

  1. Hihihi blh g ni pcik. Grg tlr tara tgu gj

    ReplyDelete
  2. uncle. saya dengar2 orang kerajaan dh gaji, dan depa naik gaji.. jom kita minta depa belanja.. hahahah

    PS: uncle, tabung uncle sangat kecik.. hehehe (lawan kata pulak)

    ReplyDelete
  3. Kakcik dah dapat gaji semalam, tapi rasanya macam lambat je lagi gaji nak masuk! :)

    ReplyDelete
  4. ni lah untung nya kalau menabung..kannnn!

    ReplyDelete
  5. Muka tembok pun ramai peminat. Ce Uncle tukar jd Muka buku, gerenti meletops.

    ReplyDelete
  6. uncle kenapa tabung baru separuh. -.-

    ReplyDelete
  7. halamak uncle...bile nk penuh ni

    ReplyDelete
  8. isy ingat jin botol td!



    lariiiikkkkkkkkk =D

    ReplyDelete
  9. awalnya pecah tabung. semalam baru gaji :p

    ReplyDelete
  10. NANTI DULU.. TABUNG BELUM PENUH.. ;)

    ReplyDelete
  11. Menabung dalam bilik kebal la uncle. Sah takkan pecah,walau sengkek macam mana pun.

    Tapi kang kena rompak pulak ehehe..

    ReplyDelete
  12. hujung bulan mmg sesuai mencari tabung yg tersorok

    ReplyDelete
  13. hahaha.....mcm budak2 jer uncle..

    ReplyDelete
  14. haha uncle nk buat upacara pecah tabung tu nk beli apa?:)

    ReplyDelete
  15. Yg tu xyah peach unkel, terbalikkan je... Muahahaha

    ReplyDelete
  16. Elelelele...sudahlah bang! Pecah tabung kunun! Hiks!

    ReplyDelete
  17. kalau lu nak let go stream, call gua..haha

    ReplyDelete
  18. Tunggu sampai penuh la..baru pecahkan.. :)

    ReplyDelete
  19. ada gak le tabung nak dipecahkan..

    ReplyDelete
  20. haha...tunggu la penuh dulu , baru pecahkan tabung....

    ReplyDelete
  21. jgnlah...syg la...

    Gua pun x sampai hati tgk!hahaha

    ReplyDelete
  22. EPF dapat byk dividen cuka..cuba withdarw kunun nak beli rumah untuk isteri (kedua)

    ReplyDelete
  23. Salam Yob,
    Tabung sendiri ke...errr tabung anak? Nak tanya pun malu...aisyyyy!

    ReplyDelete
  24. P.S Muka pun cam nampak welfare...usik2 jer Yob!

    ReplyDelete
  25. Hahahaha...kecik je tabung tuh...

    I used to have this kind of exp before...bila sengkek!

    ReplyDelete
  26. kita gaji semalam haha.cucuk dinding atm je :P

    ReplyDelete
  27. asal nak malu pulak bro?hehe...standard la tu...hehe

    ReplyDelete
  28. 23 hb dah gaji.Yeah!!! Saja nak bagi abg Gedek jealous!

    ReplyDelete
  29. pecah tabung takper...
    jgn pecah dara udah ler...

    ReplyDelete
  30. pecahkan pelan2..jagan sampai jiran2 dengar..heheh

    ReplyDelete
  31. tabung x penuh lagi tu uncle.. tgu penuh dulu :P

    ReplyDelete
  32. uniknya tabung uncle!
    janganlah pecahkan, sayang..

    ReplyDelete
  33. madam ada simpan duit GAS, maksudnya time sesak leh guna...
    kikikiki

    ReplyDelete
  34. kuat wayang la lu bro...benci tahu...:)

    ReplyDelete