Followers

Thursday, February 23, 2012

February 23, 2012


Jangan takut..! Ia tidak berjangkit..!

(Itu lah... uncel dah beri amaran pada boss, jangan biarkan uncle kendalikan Photoshop... kan uncle dah salah guna...) 








Jutaan terima kasih pada ADABERADA kerana review blog ini, ye...? Uncle sangat terharu...!

58 comments:

  1. sumaph scary!!
    uncle jgn buat mcm ni lagi tau!!

    ReplyDelete
  2. jangan laa jadi dajjal :p eh silap, meperdajalkan guna photoshop :p

    ReplyDelete
  3. hish, terperanjatoh, bukak2 je ternmpk 3 mata.... ahahaha

    ReplyDelete
  4. haha...tetiba teringat ada satu movie inggeris yg ada mata dekat dahi(lupa tajuk)....

    ReplyDelete
  5. terkezut ai uncle..mate tu mcm real je tempek kat dahi =.=

    ReplyDelete
  6. lorr..uncle da jd jin mate 3...hahaha...seramla tgk uncle

    ReplyDelete
  7. teringat pleakley dalam lilo and stitch plak...
    tho hanya mata satu...

    ReplyDelete
  8. yg 3rd eye tu kene taruk bulu mata pelsu lah uncle!

    ReplyDelete
  9. isk isk isk.. uncle.. tktla mcm tu..

    ReplyDelete
  10. AsSalam,

    So scary..dajal mata satu, mata tiga aper ek?

    ReplyDelete
  11. sebaik tak jin mata satu...miahahaha

    ReplyDelete
  12. mata tumbuh lagi satu??...ape dah jadi ni uncle

    ReplyDelete
  13. wow...uncle gedek bermata 3..bahaya nih, hehehe..

    ReplyDelete
  14. Terkujat meimon masa mula2 tgk gambo uncle!! Huhuhu..

    ReplyDelete
  15. tu diaaaaaaaaaaa....hahahaha nasib baik tak berjangkit

    ReplyDelete
  16. ohhooo.. scary..!!! nasib mata kat dahi tu tak blink2..

    ReplyDelete
  17. mak oii...ngeri..tp tetap ensem...

    ReplyDelete
  18. Hahahahah!

    Bang, takut nie org kate jelmaan dajal lak kang. Merbahaya tuh! hahahah!

    ReplyDelete
  19. ahaha..uncle ni geng tiga mata ke?

    ReplyDelete
  20. makkk unclee .. pendekat mata tiga versi 2012 ke nih ?

    ReplyDelete
  21. kalo malam2 tgk uncle mcm nih..seram wieh...hehe

    ReplyDelete
  22. ok..creativity g x dpt d bendung...ngee...

    ReplyDelete
  23. Whohoooo ngeri oo uncle buat macam tu...taubat ngeri la weii...

    ReplyDelete
  24. Terkejut!!!

    Ingatkan illusi...

    Salam Ziarah Uncle :)

    ReplyDelete
  25. kalau letak empat kan lagi cantik...he..he..

    ReplyDelete
  26. malam ini malam jumaat!!!!!!!!!!!
    sangat takutttttttttttttt

    ayu sangat TAKUT..
    uncle, jangan bt lagi tau

    ReplyDelete
  27. mohon uncle tampal mata kaver jerawat kat pipi kiri.

    ReplyDelete
  28. Spesifikasi Gedek (Android-versi3D)...

    i)mata ketiga mampu mengesan objek di sebalik dinding besi, batu mahupun plumbum yang berketebalan 3Meter dan ke bawah.

    ii) rambut panjang berfungsi sebagai pengikat barang sekiranya banyak barang atau kayu api yang ingin dibawa..

    ReplyDelete
  29. sebut ttg photoshop,bos suruh officemate saya,create logo utk koperasi bisnes keturunan family dia,kena letak pokok kelapa sawitlah,pokok durianlah dan yg paling tak tahan kena letak gak burung walid...macam2 ragam bos bila tau staff dia terror photoshop hehehehe

    ReplyDelete
  30. Komen pasal spesifikasi gedek buat saya tergolek ketawa.

    Uncle penyalah guna teknologi bersiri.

    Thumbs up.

    ReplyDelete
  31. err..tu dari mata yg mana tuh..kiri kanan.. ke mata hati..muehehe

    ReplyDelete
  32. bagus 3 mata ni lebih ketelitiannya berbanding satu mata....ahakss

    ReplyDelete
  33. Teringat cerita dbagsawan dulu-dulu sebab ada jin mata satu.

    ReplyDelete
  34. macam jin mata satu je... tapi yang ni jin mata tiga! heheheeee

    ReplyDelete