Followers

Monday, February 20, 2012

February 20, 2012


Semalam tiada, hari ni ada... 
Blogger b3njy kata incle ni bengis, pagi ni terus timbul 'jerawat pemanis'. Manis kah?





58 comments:

  1. jerawat berangan tuh. berangan lebih. haha

    ReplyDelete
  2. biasanya remaja je tumbuh jerawat..barangkali ankel ni remaja purbakala kot hhihihihi..

    ReplyDelete
  3. haah la...semalam xde.....tetiba plak ade...hhahahaha....

    ReplyDelete
  4. Jerawat utk org lelaki kebiasaannye sinonim dgn sindrom KEGATALAN atau MIANG KELADI.

    So, abang yg mane satu?

    Hehehehhe!

    ReplyDelete
  5. phewittt..
    muda remaja lagi uncle neh sbb ada jerawat...

    ReplyDelete
  6. Hormon muda dah active bahaya tu...

    ReplyDelete
  7. hahaha guna la oxy .. jerawat hilang , kulit berseri . hihi

    ReplyDelete
  8. Muka je bengis, tp dlm hati Ada taman... *matik la aku*

    ReplyDelete
  9. setahu saya, budak remaja sedang bercinta je yg tumbuh jerawat..

    ReplyDelete
  10. mana ada bengis.. peramah adalah.. jerawat itu mmg pemanis.. tapi klu takde lagi manis.. he..he..

    ReplyDelete
  11. dah tua2 tumbuh jerawat tu..biasanya orang panggil jerawat gatal..hahaha..

    ReplyDelete
  12. alolo manis :p mcm baru mumayyiz ;p hehehehehehehehe..lariksss

    ReplyDelete
  13. bahaya manis-manis sgt ni uncle..nnti kene hurung dek semut..kah3..

    ReplyDelete
  14. wah...manis la sangat kan...hahaha..bukan jerawat miang kan uncle????

    ReplyDelete
  15. sampai boleh kene kencing manis lah siapa yg melihatnya...punya lah manisssss...

    ReplyDelete
  16. ntah2 baru akhil baligh kot..hahah

    ReplyDelete
  17. heheheh...nanti masak ranum pecah la tu..

    ReplyDelete
  18. At the age of 40, u got pimple. Auntie harus bimbang. ~haha

    ReplyDelete
  19. orang kata - budak muda remaja aje yg selalu ada jerawat....
    uols muda remaja lagi kah???
    ekekekekke

    ReplyDelete
  20. kehkehkeh....terserlah warna seri merah nya...

    ReplyDelete
  21. kasihan. emm. 2,3 hari lagi mungkin hilang? :)

    ReplyDelete
  22. untuk pemanis kena kat tepi bibir lah ankel

    ReplyDelete
  23. jerawat??
    aih..maknanya muda lagi ni..
    anak teruna umur 17 kot..
    hehehe

    ReplyDelete
  24. besarnya uncle....sesekali timbul mmg manis jadinya....

    ReplyDelete
  25. tak payah fokus,dari jauh pun bole nampak

    ReplyDelete
  26. selalunya orang yang ada jerawat ni biasanya bebudak remaja je..uncle memang jiwa remaja la ni..hehehe..^^'

    ReplyDelete
  27. patot muke uncle nampak manis semacam kali ni XD

    ReplyDelete
  28. pakai lah ubat jerawat safi. hikhik

    ReplyDelete
  29. uncle ,
    mesti sakit n rasa nk garu kan dekat jerawat tu..jangan picit tau hehehe

    ReplyDelete
  30. tue baru satu uncle...
    heh. lo banyak da jadi pemasam muka da :P
    heh

    ReplyDelete
  31. Erm...biase jerawat nie amat b'kait rapat dengan pemakaian dan gaya hidup kita.Yang part gatal or miang xde dlm kamus jerawat.Propaganda je kot.haha

    ReplyDelete
  32. ada jerawat lg? ni mesti ada apa2 ni? haha..

    ReplyDelete
  33. Biasalah tu uncle ... itu tandanya ada orang reviews blog uncle. Kalau esok2 dah ok , tetiba ada seorang lagi reviews blog uncle maka timbullah dia :D

    ReplyDelete
  34. Muka uncle yang bengis ni laku ni kalau keluar majalah INTREND ... sah laris majalah tu nanti dan trafik ke blog uncle juga mencapai 50K UV sehari ... PERCAYALAH ! ... :D

    ReplyDelete
  35. manis ke tidak, mak pun tatau la sbb mak x rasa la pulak


    ahahahahaha...

    ReplyDelete
  36. jerawat pemanis.

    hmm. gula saya dah habis. boleh tolong picitkan jerawat uncle masuk dalam bekas? thank you.

    ReplyDelete
  37. pakai garnier ar pkcik..
    kompom cam aaron ajis...
    hehhehe

    ReplyDelete
  38. uncle, jgn mrh ea, sbnarnya x nmpk pun jerawat nan seketul tu tp sbb arrow yg terlebih obvious serta terang lg bersuluh ---- memang nmpk jelas n nyata.hehe :)

    ReplyDelete