Followers

Thursday, February 2, 2012

February 2, 2012


Mengumpul botol kosong dalam van hingga penuh..? Motif..?
Malaysia Memang Boleh..!

43 comments:

  1. dia nak jual kot? tak pun jaga alam sekitar, kitar semula...

    ReplyDelete
  2. van tu jadi storage ke uncle...mmg malaysia boleh sungguh!

    ReplyDelete
  3. ayoyoyo... mcmane nk jln van ni?? blh nmpk cermin blakang ke?? mau kene saman ngan JPJ ni..

    ReplyDelete
  4. Kalau tak cukup, kakcik boleh tolong tambahkan. :)

    ReplyDelete
  5. pokcik sini pun ada lg botol...mai la ambik...

    ReplyDelete
  6. Malaysia boleh, botol pon boleh !

    ReplyDelete
  7. Jual kot...haha.papepom,rezeki ade dimana2...Usaha sbg syarat.

    ReplyDelete
  8. BOTOL JE KOSONG...DALAM AKAUN BAK DIA PENUH ISI TU..HEHEHE

    ReplyDelete
  9. 'surat khabar lamaaaaa...' tukar ke 'botol kosooooong...' bole?

    ReplyDelete
  10. apa kerja pon dapat hasil , kerja npk kotor tp duitnya bersih...mudah mudahan.

    ReplyDelete
  11. nak g jual kot botol-botol tue...
    kot atau buat isi minyak jual kat negara jiran.. kah kah...

    ReplyDelete
  12. nak tunggu penuh baru bole buat jual kot..

    ReplyDelete
  13. kenderaan yang bernama van telah bertukar menjadi TOMBOT!

    ReplyDelete
  14. Bagus2... Kitar semula, tp van tu Dia gn ke x? Kalau semata nak isi tong kosong, kayo yg hamek... Hehehehe

    ReplyDelete
  15. dia nak kitar semula lah tu. hehe

    ReplyDelete
  16. Salam Yob,

    pegi penuh botoi kosong, balik poket penuh fulus!

    ReplyDelete
  17. tue sahut semangat 3 R tue uncle!!!

    ReplyDelete
  18. malaysia boleh!!!

    uncle ke yg pandu van tu? ehehe

    ReplyDelete
  19. JEMPUT SINGGAH ENTRI TERBARU
    NEXT TOP BLOGGER 1 EPISOD 4
    http://awieomar.blogspot.com/2011/05/next-top-blogger-1-episod-4.html

    support la saya uncle... hehehehe

    ReplyDelete
  20. Berapa hari tak jengk abg Gedek.Dah 'jual botol' pulak?

    ReplyDelete
  21. kalo panggil recycle-man datang umah, memang camtu la ropa van dia nanti.. saling tak tumpah..

    yes..!! malaysians BOLEH (recycle barang2) & jangan malas2..

    ReplyDelete
  22. Tijah pun kumpul tin dan botol...tapi simpan kat belakang rumah...idea baru ni.

    ReplyDelete
  23. senang nak isi air kalau takde air..~haha

    ReplyDelete
  24. kitar semula....selamatkan bumi.........
    rezeki dimana-mana......rajinkan diri.....he..he...

    ReplyDelete
  25. motif.. jaga alam sekitar anda..

    ReplyDelete
  26. banyak kali jugak jumpa van mcm ni

    ReplyDelete
  27. harap-harap masih ada ruang utk driver.

    ReplyDelete
  28. alamak.. klau sy amalkan selalu.. sure uncle akan amik gmbr dgn keta sy pulak.. (kumpul tin smpi penuh kereta... tak de motif)

    ReplyDelete