Followers

Sunday, February 19, 2012

February 19, 2012


Pelupa penyakit tua! Sudah pukul 10:46 malam! Nasib baik ENNA RAFFALI ingatkan uncle dalam laman Facebook yang blog ini belum di kemaskini...!

(Mungkin uncle yang tua ini kena tampal nota peringatan atas dahi selepas ini... Aduh...)

34 comments:

  1. hahahaha..thanks uncle....rasa mcm femes skejap!!! hahaha....

    ReplyDelete
  2. kehkehkeh.....sampai bergini jadinya.

    ReplyDelete
  3. HHahahah enna reffali...sapa tu uncle...errr uncle buat2 lupa ya...

    ReplyDelete
  4. Salam Yob, tulah terlampau glamer!

    ReplyDelete
  5. hueh hueh smp mcm tu sekali ghupernyer uncle.:)

    siap kena lekat dkt dahi.:)

    ReplyDelete
  6. lepas ni uncle kena tampal byk2 bg tak cepat lupe..hehe

    ReplyDelete
  7. samalaa...kita pun asyik lupa jer skrg..huhu

    ReplyDelete
  8. isshh... apa koyok atas dahi tu..?? reminder kat hp je..

    ReplyDelete
  9. Orang kata tua-tua keladi, semakin tua semakin menjadi ... uncle rasa betul ke ayat tu ... ?

    ReplyDelete
  10. Alahai ... apasal tampal kat dahi ... tampallah kat hidung baru come sikit :D

    ReplyDelete
  11. hehe suka baca entri uncle hari hari.. jangan lupa update pulak. hehe

    ReplyDelete
  12. Aishh, tu mcm Nk tangkap hantu je unkel... Hahahaha

    Tu la, tertunggu2 gak blog unkel ni berupdate, mlm pong dok terrefresh2... Muahahaha

    ReplyDelete
  13. hahaaaaaaa...jangan sangka tua tak boleh update blog :)

    ReplyDelete
  14. ada ada je uncle ni, hehehe~ bukan blog ni aktiviti wajib ke? mane leh lupe uncle, uncle kan muda lagik, heeee~

    ReplyDelete
  15. saja nak tumpang populariti ana rafali lah tu.larikkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  16. hahahahaha...good idea la uncle..leh guna jugak ni..

    ReplyDelete
  17. uncle, mcmane leh lupe ngan rutin harian ni?? aiyarkk...

    Ni mesti kes byk telan semut... huhuhuhu...

    ReplyDelete
  18. HAHAHAH .. aiyoyoyo .. sudah lupak ka ? hihi . kokyok update uncle tu leh la sy nak pinjam? hihihi

    ReplyDelete
  19. tampal kat dahi mana nak nampak unlce!! Hahahaha...

    P/s: Pelu bkn shj penyakit org tua. Juga penyakit bg pompuan yg dah banyak beranak dan bnyk putus urat2 dikepala. Like me la tuh..

    ReplyDelete
  20. heheheee...lawaklah uncle ni!
    kena ada PA lah lepas ni..

    ReplyDelete
  21. keh3..giler ahhh...sangat kretif bila umur begitu yer uncle...

    ReplyDelete
  22. dah aplod dah gambar super roller! weehuu..

    http://kocixers.blogspot.com/2012/02/jom-main-super-roller.html#comment-form

    ReplyDelete
  23. haha.smart jugak tampal kat kepala.kih2

    ReplyDelete
  24. Kalau boleh sehari, up date banyak kali.Baru best!

    ReplyDelete
  25. haha.. uncle nyanyilah lagu..
    tolong ingatkan aku~

    =}

    ReplyDelete
  26. erkkk....
    cam antu cina je uncle..
    men tampal2...huhuhu

    ReplyDelete
  27. boleh tiru idea ni tapi kena tampal muka pasangan, contoh muka suami :p hahahahahahaha..lariksss

    ReplyDelete