Followers

Thursday, February 16, 2012

February 16, 2012


Pakai boxer untuk tidur malam? Terima kasih saja lah.... kain pelikat nampak lebih 'cool'...

65 comments:

  1. uncle, kain pelekat tu da berapa kurun x basuh? hehehehehehehehehehehhehe

    ReplyDelete
  2. pakai kain pelikat bahaya bro...mudah merayap...

    haha!

    ReplyDelete
  3. kain pelikat tetap menjadi pujaan hati uncle..hehe.

    ReplyDelete
  4. kain pelikat la la la la~
    banyak aircond kan?? hahah!

    ReplyDelete
  5. nyaman sikit ye dokk....hahaahhaha

    ReplyDelete
  6. Bangun tidur, kain tu ada lagi terikat kat pinggang tak? :)

    ReplyDelete
  7. org laki siang berseluar malam berkain hihi

    ReplyDelete
  8. econ masuk kan uncle kannn..
    sbb tuh cool... kehkehkehkeh~

    ReplyDelete
  9. waaaa..malam jumaat pakai kain pelikat...hahahahaha....

    ReplyDelete
  10. jadi lelaki melayu terakhir pakai kain pelikat :)

    ReplyDelete
  11. kalo jaga jaga kain dah terlucut
    lagi "cool" apa
    hahaha

    ReplyDelete
  12. Huh, sok bangun pg Ken pelikat tu tersidai kat ampaian... Hahahaha

    ReplyDelete
  13. betul tu uncle... nampak kemelayuan sikit kan?

    ReplyDelete
  14. Hahaha memang cool uncle...
    sy ni kadang2 tido pakai kain,tapi kadang2 pakai boxer...hehe :P

    ReplyDelete
  15. huhu.tapi bahaya pakai sebab pagi esok mesti terselak bila bngun tidor

    ReplyDelete
  16. kain pelikat baru terserlah kemelayuaannya....boxer xsesuai....hahaha

    ReplyDelete
  17. mama pakai kain batik, papa ikut berpelikat lah...

    ReplyDelete
  18. baru berangin sket..eh :p lalalarikss

    my hubby setahun sekali jer pernah nampak dia pakai kain pelikat lalala.

    ReplyDelete
  19. Hahahah! Mcm Air-cooling York tu ke bang?

    =D

    ReplyDelete
  20. cool..!

    kelihatan lebih cool..
    rasa lebih cool..

    ReplyDelete
  21. lelaki2 melayu pakailah kain pelekat... nampak sopan sikit...
    'cool'... mlm sejuk... gunalah kain pelikat utk menutup kaki anda... hehehe

    ReplyDelete
  22. lebih 'cool' - santai dan senang
    i mean - practical juga
    eheheheheh

    ReplyDelete
  23. untie lagi suka kannn..miahhahaha..

    ReplyDelete
  24. Klu nk pakai kain pelekat, tido malam kena hati2 ajelah. Takut bgn sok pg, kain ke lain, tuannya ke lain.

    Muahahahahha..

    ReplyDelete
  25. mesti cap gajah duduk nih kan...

    ReplyDelete
  26. kain pelekat..lalalalallalaaaalaaa....

    ReplyDelete
  27. hehehe..a'ah kan uncle..ikut keselesaan...

    ReplyDelete
  28. senang pun senang...
    tak gitu uncle..?

    keh keh.


    .

    ReplyDelete
  29. er..saya tak suka kalau lelaki pakai kain pelikat buattidur....sekarang pakai tracksuit dgn t-shirt lebih seksi la pokcik... =p

    mudeeee

    ReplyDelete
  30. hahahah yg xreti nak ikat kain pelekat boxer leh sesuai rasanya haha

    ReplyDelete
  31. nampak lebih cool atau lebih tu..oh nvm.

    ReplyDelete
  32. anak muda lebih suka kepada boxer. hahaha lama tak pakai kain pelikat tuk tido. kecik2 dulu rajin lah

    ReplyDelete
  33. pakai kain pelikat sejuk dan beranginnnnnnnnnnn : )

    ReplyDelete
  34. bebaskan...melambai2...heeee


    p/s: jemput uncle yg rock ni
    komen tentang isu suami di blog
    kita hari ni :)

    ReplyDelete
  35. Hi uncle salam kenal ... 1st time singgah ni ... :D

    ReplyDelete
  36. Macam ada apa2 je pakai kain ni :D

    ReplyDelete
  37. Muka uncle ni komesiallah ... boleh buat duit ni ...

    ReplyDelete
  38. Ni Kalau sultan Selangor nengok blog ni boleh dapat gelaran Dato' ni ... hehehehe

    ReplyDelete
  39. Yes!Sgt betulPakai kain pelikat nampak alim sikit.

    ReplyDelete