Followers

Wednesday, February 15, 2012

February 15, 2012


 Kamu didakwa di atas kesalahan: ........................." 
(sila sambung, tidak lebih dari 750 patah perkataan)







Terima kasih pada ALIN'S CARTOON kerana review blog ini... Teringin nak tengok ALIN lukis kartun secara live! Muka uncle pun pernah dikartunkan, tahu? Tengok SINI...

40 comments:

  1. ...... mkn sedap n x ajak uncle skali hahahaahaha

    ReplyDelete
  2. Err, napa Katun tu pandai senyoomm... *larik*

    ReplyDelete
  3. pergi bayar saman ke...

    banyak berhabis..hehe

    ReplyDelete
  4. atas kesalahan menakut2kan orang ramai dengan menyamar menjadi hantu...hahahahahaha.... joking je...

    ReplyDelete
  5. sape yg kena dakwa
    polis ke uncle..kahkahkahhhh

    ReplyDelete
  6. “Kamu didakwa di atas kesalahan: Membuatkan lebih 1105 blogger seolah-olah ketagihan candu jenis ‘begin@forty’ selain kamu juga menyebabkan mereka mempunyai tabiat untuk mengklik ke blog kamu setiap pagi sebelum mereka memulakan tugas mereka di kantor...cukup tak karangan ini?

    ReplyDelete
  7. Uncle macam nak buat segment je... the best dapat hadiah tak?

    ReplyDelete
  8. "Kami didakwa di atas kesalahan tidak memotong rambut yang terlalu panjang yang boleh menyebabkan orang awam lari bertempiaran!"

    ReplyDelete
  9. atas kesalahan mengambil gambar di merata-rata tempat dan mengganggu ketenteraman awam dengan gambar serius uncle tu...huhu

    ReplyDelete
  10. ...Kerana kesombongan yang terlampau! Lebih dari 1000 entry tetapi 1 kali pun tidak pernah senyum?

    Kenapa?


    7 tahun penjara tanpa belas kasihan!


    hahahaha!

    ReplyDelete
  11. aiyoyo uncle ada buat salah apa hehe.

    ReplyDelete
  12. kesalahan menghighligtkan segala rambut2 tuh dgn kaler putih..kamu ingat kamu tua sgt??? hahahahahah...larikkkk

    ReplyDelete
  13. tak suke jumpe polis, huhuhu...

    ReplyDelete
  14. melanggar lampu merah (walau pun lampu isyarat tu rosak ....)


    lor nie dok sakit jiwo dengae poleh masyarakat

    ReplyDelete
  15. tidak senyum!

    secara langsung adalah bertentangan dengan realiti yg suka gelak.
    [eh? mana saya tau ni? HAHA]

    ReplyDelete
  16. Alamak! Bang! Mane rambut seksi tu? Dah kene sorok?

    ReplyDelete
  17. tempat yg paling tak best untuk di lawati...
    ekekekkeke

    ReplyDelete
  18. ..atas kesalahan menyebar gambar2 terlebih macho yang berposing di merata-rata tempat tanpa belas kasihan...dan juga atas tuduhan menakut-nakutkan pembaca dengan menggerbangkan rambut kamu dalam entri kamu yang lepas...ngigau mereka...

    wakakakakakaka!

    ReplyDelete
  19. kamu di dakwa atas kesalahan tidak senyum..hehehe

    ReplyDelete
  20. atas kesalahan tidak ajak pak polisi begambar skali hehe

    ReplyDelete
  21. didakwa kerana, tidak terniat hendak senyum setiap kali bergambar walaupun sedikit.

    ReplyDelete
  22. Salam,
    LF nak dakwa Uncle kerana mendera LF menulis dakwaan panjang2 .. 750 pkt

    ReplyDelete
  23. 'kamu didakwa atas kesalahan menunjukkan mimik muka yang sama setiap kali mengambil gambar dan mengakibatkan ramai blogger ketagihan untuk melakukan aksi yang sama tetapi kecewa kerana tidak dapat melakukannya lalu frust tertonggeng'

    ReplyDelete
  24. Mesti pandu kereta melebihi had laju kan...

    ReplyDelete
  25. atas kesalahan menguraikan rambut pada hari valentine.. keh keh keh

    ReplyDelete
  26. 750, banyaknya!
    tak laratlah nak sambung... harap2 bukan uncle yang kena dakwa!

    ReplyDelete
  27. ni mesti ada orang komplen sbb uncle dok urai rambut macam hantu..!!!

    ReplyDelete
  28. APA CERITA SAMPAI KE BALAI POLIS NI??

    ReplyDelete
  29. Kamu didakwa atas kesalahan menyebabkan blogger-blogger wanita melewatkan tugas rutin masing-masing kerana WAJIB menjenguk wajah kamu yang handsome dan manis hinggakan suami-suami mula makan hati dan mula teringin nak pakai baju hitam hari-hari dan mula tebiat tak nak senyum sebab kononnya nak mengikut tabiat kamu yang mahal senyum.

    ReplyDelete
  30. uncle, cuba uncle lepaskan rambut uncle kat situ, sure semua polis terkejut...kehkeh...

    ReplyDelete
  31. urusan mengambil gambar begini..di luar sahaja ya..hehee
    urusan2 lain sila masuk ke dalam~

    ReplyDelete
  32. hmmm kes senyum kat polis perempuan ke uncle :D

    ReplyDelete
  33. kalau ko mesti kes mengintai ......larikkkkk

    ReplyDelete