Followers

Saturday, February 11, 2012

February 11, 2012


Sudah tua, tapi masih gemar kartun... normal kah..?






Uncle batalkan niat nak berambut pendek sebab SURIA AMANDA kata dia suka blog ini sebab rumbut uncle panjang... Hehehe! (Kamu semua tahu tak, muka Sura Amanda tu macam Fafau, tahu!)

52 comments:

  1. Hai uncle, jangan kaler rambut sudahh

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Uncle

    saya pun suka kartun...he he

    ReplyDelete
  3. hahaha... memang perkara normal sekarang...
    contoh cerita dragon ball dulu...
    dari sekolah rendah cerita tu mula main... sampailah ke sekolah menengah tak habis2... lepas tu bila dah beranak-pinak... cerita belum gak habis...

    ReplyDelete
  4. Kartun....suka juga,lebih kepada mesej yg hendak disampaikan.....
    lucu tapi memberi makna yg dalam........

    ReplyDelete
  5. normal la tu dizaman kartun macam ni.

    ReplyDelete
  6. kalau suda tua tapi masih gemar kartun,well,that is what keeping u young dear sir! ;D

    ReplyDelete
  7. ngah bayangkan cemana uncle rambut pendek..huhuu

    ReplyDelete
  8. tengokla jenis katun tu..
    saya suka katun conan!

    *takpe rambut panjang, sbb selalu ikat.

    ReplyDelete
  9. leh releasekan tension

    mama tunz suka hagemaru..huhu

    ReplyDelete
  10. xyah potong la uncle...nmpak macho lah!

    ReplyDelete
  11. saya rasa kartun tu panjang sangat...tak larat nak follow

    ReplyDelete
  12. Saya pun minat kartun jugak terutama Shaun the sheeeepppppp!

    ReplyDelete
  13. apa tu?
    naruto?

    hehe.. saya tgk doremon jer

    ReplyDelete
  14. normal je..abah saya suka tengok popeye ngan tom n jerry..dh umoq 60 tuuu..hehehe..

    p/s: uncle ade byk pic yang best2..jom laaa join contest saya..hadiah menarik..mane tau ade rezeki menang..http://akupunyepasalaaa.blogspot.com/2012/02/update-contest-grand-sponsor-from.html

    ReplyDelete
  15. yang belakang like budak2..
    yang depan??
    matangggggggg

    ReplyDelete
  16. Anak suka Katun naruto tuh, layan ngan bapaknya... Heeee

    ReplyDelete
  17. Tersangat normal tu..lg pun bukan dah tua..Org lama je..tp pengalaman banyak tu yg mahal..:)

    ReplyDelete
  18. masih normal dan wajar...krn pelukis2nya adalah bukan calang2 org

    ReplyDelete
  19. Sangat sangat suka kartun dulu kini dan selamanya

    ReplyDelete
  20. biar rupa tua tapi hati mahu muda selalu bro...

    haha!

    ReplyDelete
  21. Uncle jangan potong rambut pendek. Rambut panjang nampak lebih handsome la...

    ReplyDelete
  22. lo uncle snap kt pic sinchan ke...demon ke...atasinchi ke....
    tue pun still normal lg tw. hekeke :p

    ReplyDelete
  23. Salam,
    Bukan Suria je suka, LF pun suka. Nanti bila kita jumpa lagi, nak snap gambar kita berdua ... tapi boleh ke, kalau nak letak muka LF didepan?

    ReplyDelete
  24. saya masih tonton sailormoon kalau berkesempatan. last year masih ada kat ntv7. tapi sekarang ni ada lagi ke eh?

    ReplyDelete
  25. tak pasti normal ke tak... tp hubby mama pun sukakan naruto nih.. tak tahu la ape yg besh sgt..?? hahaha

    ReplyDelete
  26. normal la uncle~ hehehe~ sama la kita pun suka...heee~~

    ReplyDelete
  27. normal jer... xyah tnsion2 tgk cta manusia.haha

    ReplyDelete
  28. normal je uncle! saya pun suka kartun detective conan...heheheee

    ReplyDelete
  29. that's normal i think. tengok kartun to release some tensions on mind...:)

    ReplyDelete
  30. gedek kan , nak cakap suria amanda cam fafau.larikkkkkk

    ReplyDelete
  31. normal2...kartun tu universal..hehehe

    ReplyDelete
  32. kalau botak cantik x uncle?

    ade org tu kan.. die simpan rambut pjg.. cantik.. die ikat.. dah berumur.. mcm dalam 50-an..

    ReplyDelete
  33. thanks uncle..ramai plak follower uncle follow blog amanda..really appreciated..

    ReplyDelete
  34. samalah . suka kartun tapi masih muda belia :p bukan tua...hahhaa

    ReplyDelete
  35. cartoon brings the child out...normal..ape...mcm Musa..serupa tapi tak sama...

    ReplyDelete
  36. setuju statement uncle pasal suria amanda...sama kann hahahahaa

    ReplyDelete