Followers

Friday, February 10, 2012

February 10, 2012


Sila abaikan wanita itu... tetapi jangan abaikan gaya rambut terbaru uncle..! Terasa sepuluh tahun lebih muda...!






FAKTA MENARIK: Anda hanya memerlukan dua minit untuk membaca setiap entri dari blog ini.... ~ Sumber dari blog AKU, CINTA & CITA-CITA / CIK NUR (Hehe... terima kasih review, ya!)

58 comments:

  1. wahhhh mudanya uncle...mcm 17 tahun (ampunkan saya.....lariiiiiiii).....

    ReplyDelete
  2. Yelah....Ada 2 lapis. Satu lapis hitam. Satu g lapis putih. Hiks!

    ReplyDelete
  3. tu namanya rambut kembang semangkuk ;)

    ReplyDelete
  4. bila nak muncul dengan gaya baju terbaru

    ReplyDelete
  5. tak sampai 2 minit pon baca entry kat blog unlce...

    tapi memang nampak uncle muda n sesuai jer dengan aweks tu ;p

    ReplyDelete
  6. hihihi uncle cuba la buat rambut cemtu..=D!

    ReplyDelete
  7. hahahah..lawak benor rasanya rambut ala2 samy velu weh..tinggi

    ReplyDelete
  8. awat uncle tak buat rambut ala-ala k-pop???? hihihi!!

    ReplyDelete
  9. ehh ada beza ke gaya rambut uncle?? cam sama je.. hehehe~

    ReplyDelete
  10. wow...sesuai gitu gaya rmbut baru uncle..ilang rock :p

    ReplyDelete
  11. Dah macam bersanggul la pulak! :)

    ReplyDelete
  12. hehe..dah gaya rambut Saloma dulu2 daaa...cuma kasi tinggi sikit jer lagi..kompom sama...

    ReplyDelete
  13. kah..kah..kah..! kekadang xsampai 2 minit pun... uncle G, 'tanjat meimun' tu raeksi sy terkezut mula2 dtg blog ni..hehehehe..

    tQ juga wat uncle G... :)

    ReplyDelete
  14. Cheese! Sekali tengok memang terpedaya dengan ilusi optik tu, ingatkan rambut sudah pendek dan sedikit terangkat.. ;D

    ReplyDelete
  15. patut lah tebal semacam ajer rambut uncle hari ni mcm kak moh :p

    ReplyDelete
  16. banyak betul skandal semenjak
    2 menjak ni...

    ReplyDelete
  17. kehkehkeh...
    mmg talent gile ar uncle nie

    ReplyDelete
  18. smartlah rambut uncle tu...heheheee
    nama lebih muda dan bergaya!

    ReplyDelete
  19. Tak sampai 2 minit pun uncle. Seminit je. Tapi kalo komen, ada la dlm 2 minit lebih.

    ReplyDelete
  20. rambut dah pendek ke bro?
    haha
    lawa awek uncle tu!hahah XD

    ReplyDelete
  21. hahahah 2 minit.... tp menarik!!! hahahahahaha

    ReplyDelete
  22. UNCLE SEPATUTNYA KENA SENYUM MACAM WANITA ITU JUGA..

    ReplyDelete
  23. muda ker? tapi misai tu x leh tipu uncle..

    saya ada buat review..sila check yer..hehehe..blog uncle the best...
    http://suriaamanda.blogspot.com/2012/02/review-blog-bukan-entry-bodek.html

    ReplyDelete
  24. uncle nmpk muda sbb begambar dgn pompuan tu..heheheheh!

    ReplyDelete
  25. Rasa2nya, 2 minit pun x sampai!! Ater..dah ayatnya paling banyak pun 2 baris jerk!! Miahahahhahaha..

    P/s: Yg jadikan tempoh di blog ni lama adalah kerana merenung muka/mata uncle yg tajam tu je. Larikkkkkkkkk...

    ReplyDelete
  26. clever new hairdo reversible in seconds.

    ReplyDelete
  27. Uncle memang muda, dan visibly aging. hihi.

    ReplyDelete
  28. for me... more than 2 minutes...
    iols tengok gambo tu dua-tiga kali
    baru perasan - abt your hair tu...

    hahahahaha

    ReplyDelete
  29. Mantaplah Gaya rambut terbaru uncle ni..!

    ReplyDelete
  30. uncle.. lama tak tatap tatap gambo uncle nih! tapi saya lebih dari 2 minit! macamano nih?? =p

    ReplyDelete
  31. hahaha.....x sampai 2 minit pom uncle..tapi best..

    ReplyDelete
  32. Gunting rambut atau camera-trick? Macholah kalau betul dah pendik haha...

    ReplyDelete
  33. aiikk????err....err...tak mungkin pokcik potong pendek....
    tak mungkin

    ReplyDelete
  34. next time uncle buat jambul pulak.. lagi mude berpuluh2 tahun..hihi

    ReplyDelete
  35. Assalamualaikum Uncle

    nampak muda ....ambil semangat drp gambar sebelah tu...he he

    ReplyDelete
  36. amboi..rajin betul bergambar dengan perempuan..

    ReplyDelete
  37. dah mcm rambut tanam sammy vellu jer...haha

    ReplyDelete
  38. Salam,
    Sama muda macam yang di belakang tu !

    ReplyDelete
  39. nampak up to date skit style rambut tu

    ReplyDelete
  40. Betul2 potong rambut ke bang?Ala... tak rocklah...

    ReplyDelete
  41. menarik...

    Tapi yang sebelah tu .....em.....

    ReplyDelete
  42. makin lebat rambut uncle... hahaha~

    ReplyDelete
  43. kemain tebal rmbut uncle...dah mcm samy vellu...hahahahaha

    ReplyDelete
  44. bila nak senyum bos??

    *tambah beberapa minit untuk komen semua entry hot ni. huh! (",)

    ReplyDelete
  45. apsal kembang semacam je rambut uncle..baru lepas blow eh?

    ReplyDelete
  46. x nak try ke wat rambut cmtu?
    risau la aunty lepas ni.hehe

    ReplyDelete
  47. cik ina tak mampu nak berkata apa apa. kalau boleh rentikan lah niat nak berambut pendek tu : )

    ReplyDelete
  48. hehehe.. uncle mmg nmpk muda :D..

    kalau xde rambut mesti nampak laaaaggiii muda :D

    ReplyDelete
  49. saya setuju dgn fakta menarik itu.

    ReplyDelete