Followers

Sunday, January 8, 2012

January 8, 2012


Siapa-siapa yang kesempitan wang, sila beritahu uncle ya...? 'Pakcik kayo'

49 comments:

  1. cheqna cheqna =)
    wallah...kayenye uncle....

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum uncle


    besar dan banyak nilainya..

    ReplyDelete
  3. hehe, saya telah menyedari bahwa uncle memang seorang yang baik hati serta peramah orangnya :D

    ReplyDelete
  4. uncle koyak2 duit tu,lepas tu bagi kat kami sorang secebis..:)

    ReplyDelete
  5. haha. saya sempit uwang ney uncle! hahaha.

    mau sejutaaaaa >.<

    ReplyDelete
  6. ha, kayo pakcik...meh sikit!

    ReplyDelete
  7. BESAU DUIT TU.. BERAPA KALI AGAKNYA KENA LIPAT UTK MASUKKAN DAPAT BEG DUIT..

    ReplyDelete
  8. ha ha ha , nak jadi along ke kali ni

    ReplyDelete
  9. pakcik, pinjam 33 dinar boleh? ekekekeke

    ReplyDelete
  10. Nak skit, nak buat bayo yuran skolah.... Yg rm100 ritu dah abeh wat supin...muahahaha

    ReplyDelete
  11. uncle..

    takde suit nk byr ptptn..

    mintak sikit..

    ReplyDelete
  12. duit tu tak laku..tp kalau tukar di bank..kayolah pakcik..sy nak pinjam boleh? nak bwk gi shopping di France nanti..hahaha..

    ReplyDelete
  13. amboiiiiiiiiiiiiiiiii..bosarnya pitih!!

    ReplyDelete
  14. jenuh nenguk duit tue...rm or rupiah!
    yoow...pokcik mmg kayo!!

    ReplyDelete
  15. pinjam duit sikit uncle...bunga kita kira belakang punya citer.

    ReplyDelete
  16. Salam,
    Bukan nak pinjam tapi nak minta tolong derma !

    ReplyDelete
  17. Saya tak duit pakcik tapi nak kayo macam Pakcik. Camner caranya?

    ReplyDelete
  18. sudah tidak laku lagi...huhuhuuu

    ReplyDelete
  19. duit tu cuma jadi kenang2an la ... duit lain yg laku lagi boleh?

    ReplyDelete
  20. tahun berapa rm 1k tak digunakan lagi ya ?
    saya lupa...
    ingat2 tahun 99 masih boleh digunakan

    ReplyDelete
  21. bila uncle kata 'pakcik kayo' terus rindu kat pak cik din majalah ujang. ahaha

    ReplyDelete
  22. uncle belanja makan kat McD pun jadila, heeee~

    ReplyDelete
  23. nk yg berkepuk2 bkn yg tampal cm tu..

    (pic profile sy ni kwn yg lukis, uncle nk ke?)

    ReplyDelete
  24. pakcik bukan along.... pakcik cuma nak tolong !!! hehehe

    ReplyDelete
  25. besonye duit uncle...

    nak secebis! ekekeke

    ReplyDelete
  26. duit seribu?..mcm tak pernah namapk
    (owh..tetiba feeling generasi baru..hohho)

    ReplyDelete
  27. uncle, minta duit belanja untuk belajar. haha. uncle ganti ptptn la ek?? save sikit :P

    ReplyDelete
  28. tibo2 jd kaya...makchik muskil ni...

    ReplyDelete
  29. Kalau boleh bank in ke akaun saya petang ni ye.. No. akaun saya dah ada kan?

    ReplyDelete
  30. bagai nak rak cari idea 1000 nak kaitkan dgn follower 1000 yer tak...

    tahun ni kasi tambah 10,000 lagi ok bro!

    ReplyDelete