Followers

Saturday, January 7, 2012

January 7, 2012


Ini yang den tak goma, ni...

48 comments:

  1. kereta rosak ke uncle???
    sabar ye.. :)

    ReplyDelete
  2. Sabar je la Uncle.. bru td tayar kereta sy pancit..mmg tak gemar..hehehe

    ReplyDelete
  3. Salam Yob Gedek, patoh kaki ko? Muko pun cam sekupang!

    ReplyDelete
  4. lagi best kalau cuaca panas..mmg terharu..

    ReplyDelete
  5. SALAM,
    TAK ADA PELUANG KITA NAK JUMPA ESOK .. KITA CARI MASA LAIN NANTI

    ReplyDelete
  6. pe bendanya tue uncle??
    tayar nk kena amek eh? ahahah!

    ReplyDelete
  7. saya pemfollow ke 999...tengah terjah sini..unik je..sebab macam2 memek...

    ReplyDelete
  8. biasalah uncle, dia pun pandai sakit!

    ReplyDelete
  9. eceh..ceh..ceh..tayo pomcit ye bangggg..??

    dia pun tau tuannya dpt bonus dah tuh..miahahahaha

    P/s: mak pon pi bengkel keta gak arini. cik debab putih mak dah pandai nk majuk2 dgn mak!!

    ReplyDelete
  10. Uncle tengah duduk atas kerusi ke bercangkung tu?..hehehe

    ReplyDelete
  11. takpe...kereta kedua/ketiga yang pancit kan...yg putih tu masih gagah..:)

    ReplyDelete
  12. servis keta ke uncle?? haha. keluar la duit macam air paip. :P

    ReplyDelete
  13. Uncle, ngape kereta uncle? Tayar pancit ke? Kereta saya baru je tukar tayar.,.hehehe,nyangkit kt krete uncle lak, hihihi...

    ReplyDelete
  14. awatt nyaaa ? kete mike ghusak ker?
    *errr uncle paham tak?

    ReplyDelete
  15. what's up, uncle? how are you doing there?

    ReplyDelete
  16. amboi,terpijak paku ke uncle gedek

    ReplyDelete
  17. tayar pancit eh uncle. sy sbg pompuan lagi tak goma. rasa nak nangis je klu tiba2 jadi ms balik keja ke pi keja ke. sbb sorg2..

    ReplyDelete
  18. sapa2 pon x goma.. lagi2 time panas terik atau hujan lebat...habis bedak cair...ketiak plak hangit...

    ReplyDelete
  19. tayar pancit...duit melayang..

    ReplyDelete
  20. ooo...mcm ni muka sedih...keh keh

    ReplyDelete
  21. hidup itu sendiri satu masalah, masalah sebahagian dari hidup.....
    mana aci nak senang selalu...kat luar sana masih ramai yg berjalan kaki...tanpa kasut...keh3.

    ReplyDelete
  22. kenape dengan kerete uncle tue?haha

    ReplyDelete
  23. len kali, kalau taya buek hal lai, lompang taya tu laju-laju...kehkehkeh

    ReplyDelete
  24. Uncle, sy dpt nmpk airmuka stress uncle. Haha. Ye benar, tayar pancit mmg tak gemor.

    ReplyDelete
  25. nak pengsan masuk sini boleh??

    hehe happy new year uncle!!

    ReplyDelete
  26. tapi..
    tapikan...

    apa situasi pun muko tu
    tetap samo..hehehe

    ReplyDelete
  27. Siapa yang gomar bila kenderaan tersayang 'sakit' kan.. Senyum sikit. senyum sikit....... heheh

    ReplyDelete
  28. den pun tak goma kalau jadi cenggitu.. dahlah paneh..

    ReplyDelete