Followers

Friday, January 6, 2012

January 6, 2012


"Bayang-bayang tak pernah menipu..."
Okey uncle tipu... wayang kulit tu kira tipu, lah...

47 comments:

  1. macam paparan projektor gitu.

    ReplyDelete
  2. SUKA LA ENTRY NI...UNCLE NI X KERING IDEA ERK..

    ReplyDelete
  3. jangan hidup dikejar bayang-bayang...heheheeee

    ReplyDelete
  4. haha .. tu bukti uncle tak tipu .. Self-Portrait everyday. hihihi.

    ReplyDelete
  5. betul tak tipu..

    banyak betul n3 'bermakna' hari ini :)

    ReplyDelete
  6. Uncle pandai bermain camera...

    ReplyDelete
  7. dan your entry juga tak tipu kan??? :D

    ReplyDelete
  8. bayang-bayang sendiri ke tu?? hee. ke orang lain? :P

    ReplyDelete
  9. line bayang2 kat muka tu dah mcm bendera....heheh.. =p

    ReplyDelete
  10. SALAM,
    LF tak takut bayang2 tapi takut jadi gila bayang !

    ReplyDelete
  11. kan ku kejar bayang2 mu.. chewahhhh~

    ReplyDelete
  12. yg takut ngn bayang2 sndiri tu nak kira camne?

    ReplyDelete
  13. Salam Yob Gedek,

    Adakah ni satu ilusi...owh!

    ReplyDelete
  14. mcm orang lain ambik gambar uncle jer,,ke byg2 uncle sendiri

    ReplyDelete
  15. konfius sekejap. macam mana uncle buat nie.

    bayang tu milik siapa? org lain atau uncle?

    ReplyDelete
  16. Unik dan seni yang tak terjangkau akal ku...

    ReplyDelete
  17. biar betul si orlando kata gedek hensem hehehe..

    suh dia jumpa betul2..memang hensem pun..:)

    ReplyDelete
  18. yupp kreatif n unik.. sbb tu tetap dan tetap ke sini...

    ReplyDelete
  19. Nampak macam ada sorang lagi kat belakang yg ambil pic uncle...

    ReplyDelete
  20. Mcm cite ra-one je, robot betol yg Ada bayang2.... Muahahaha

    ReplyDelete
  21. LIHAT SEGMEN BARU DI BLOG SAYA.. MENGEJAR BAYANG.

    ReplyDelete
  22. apa fasal amik gambo kat tali2 or apa kebendakah yg bertali2 tuh??

    ReplyDelete
  23. uncle ni kelakar lah.. hilang stress bila singgah blog ni. thanks.. =)

    ReplyDelete
  24. HAHA

    thank you uncle. insyaAllah apa yg uncle kongsi akan menambah ilmu saya yang tak seberapa ni. :)

    *lepas ni sye buat research hee ^^

    ReplyDelete
  25. Bagai uncle dgn bayang2 tak dpt dipisahkan.hehehe

    ReplyDelete
  26. Aiyoo uncle...sudah lama tak jengok sini, daddy tau gambor tetap sama, tapi background tu yang menyebabkan diri ini sesangat la nak menjengah..!

    ReplyDelete
  27. Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean fashion have a nice day...

    ReplyDelete
  28. lu best bro...ramai peminat la

    ReplyDelete
  29. bayang2 uncle nampak hitam laaaa :)

    ReplyDelete
  30. haha! wyg kulit tu lain cite la uncle

    ReplyDelete
  31. salam ziarah..lama dah tak jengah cnie...
    yurp...mcm imej vs dri sndri..eheh

    ReplyDelete
  32. nasib takde bayang lain kat atas uncle tu.. eeyy, ngeri & scary...

    ReplyDelete
  33. Kenapa yang belakang tu lagi hensem? Tipu eh?

    ReplyDelete
  34. eh cantik la gambar ni uncle. hehe

    ReplyDelete
  35. bayang yang kat bawah mulut tu bagi efek 'senyum' kat muka uncle. cool. :D

    ReplyDelete