Followers

Tuesday, January 31, 2012

January 31, 2012


Stim juga membawa maksud: a) marah, naik darah;    b) naik syahwat. 
(Rujukan Kamus Dewan



(Uncle masih di Kuantan)

55 comments:

  1. nak komen pun rasa stim la. haha

    ReplyDelete
  2. saya ingat stim tu perkataan orang putih!

    ReplyDelete
  3. ade dak stim sejuk. hi...hi...hi...

    ReplyDelete
  4. Tahun 2012 ni tahun melawat kawasan, ya? :)

    ReplyDelete
  5. kamus dewan kata 'stim'tu maksudnya 'naik shahwat'!?

    wah!!

    lagi sepuluh tahun lagi 'apa cerr?' pun diiktiraf jugak le gamaknya ye.

    adohlaa

    ReplyDelete
  6. agak2 pokcik di kategori manakah itu?.. =p

    ReplyDelete
  7. Adakah uncle sedang 1)marah 2) naik darah atau; 3) naik syahwat. Oppss.. gurau je... Hehe.

    ReplyDelete
  8. stim jugak memang bagus untuk kesihatan...tak caya cuba la ikan siakap stim :)

    ReplyDelete
  9. Stim ngan setem lain ye unkel... Muahahaaha

    ReplyDelete
  10. saya ada kereta estima .. kalau kereta itu dipotong-potong, boleh ke panggil kereta stim ?

    ReplyDelete
  11. hati2 uncle, jgn dok lame2 kat situ.. heeeee~

    ReplyDelete
  12. stim betul betul memanaskan...

    ReplyDelete
  13. saya memilih a) marah

    sekian terima kasih

    ReplyDelete
  14. tengah stim a ke b??? tapi sedap makan ikan stim lagi selepas mandi stim,.. baru terasa stim...

    ReplyDelete
  15. bahahaha...uncle pom muke stim jer...(kamus dewan)

    ReplyDelete
  16. pilihan b) tu memang ada dalam kamus dewan eh?
    alamak. saya ingat bahasa pasar je :p

    ReplyDelete
  17. Potong stim = kacau mood..betoi ka?huhu

    ReplyDelete
  18. kalau gua tgh stim harap signboard hijau.

    ReplyDelete
  19. asal dtg sini mesti nk tergelak.... kehkehkehkeh..... walopon tuan punya blog susah nk senyum, tp mampu kitorng senyum....

    ReplyDelete
  20. Stim..?? Hurmmm..ingatkan sensitip word tu, rupanya ada maksud lain jugak yeh

    ReplyDelete
  21. eh tertinggal plak 1 soklan nak tanya uncle..Err, jawapan B~naik shahwat tu apa cikgu?

    Miahahahahaha...

    ReplyDelete
  22. xleh la duk lame2 kat situ..nnti mletup..kan3 uncle?ekeke

    ReplyDelete
  23. saya sebulan sekali pun pi stim...stim badan...hahah

    ReplyDelete
  24. Kat Ktn ye..Org Ktn mengucapkan Slmt dtg :) Enjoy your stay here..:)
    Kalau ke Masjid Negeri tu, cari2 lh akak..( mengajar kat situ..)

    ReplyDelete
  25. Ni..jumpa kat mana plk tulisan ni..kat Ktn juga ke?

    ReplyDelete
  26. yang b) tu saya suka.hahahaha

    @Queenie stim badan?hoho...dalam maksud tu.jadi dgn tu saya akan follow queenie jugak! LOL

    ReplyDelete
  27. saya stim bau cempedak!!!
    sakat uncle pagi..
    jom ke blog saya

    ReplyDelete
  28. Entri merenyam dari orang gatai...!

    ReplyDelete
  29. x de api pun atas kepala uncle...asap pun tarak!

    ReplyDelete
  30. terus terasa nak makan siakap stim halia :p

    ReplyDelete
  31. stim boleh membunuh.. stim panasss..

    ReplyDelete
  32. makna yang pelbagai, baik dan sebaliknya..

    ReplyDelete
  33. x sangka dah masuk kamus.. cepat betul update mereka dgn bhs update nih ya..

    ReplyDelete