Followers

Tuesday, January 3, 2012

January 3, 2012


Motor ikan tiba, makcik-makcik datang untuk semak harga ikan yang terbaru...
Motor ikan berlalu, makcik-makcik tinggal untuk semak gosip yang terbaru...
(Uncle lalu je, okey!)








SANVIRUS kata uncle mungkin seksi kalau posing mulut muncung, mata bulat dan diambil dari pandangan atas... Uncle boleh buat.... tapi jangan pula kamu semua muntah pelangi nanti...! Haha!

54 comments:

  1. amboi3... muntah pelangi camne tuh?
    hahahaha...

    ReplyDelete
  2. saya terbayang uncle berlari lari dapatkan motor ikan ni, kalau terlambat, kena tunggu esok hari...hahaha

    ReplyDelete
  3. seronoknya ada orang jual ikan datang rumah..takyah g pasar

    ReplyDelete
  4. huwa hahaaaa.... cantik apa muntah pelangi.. jangan keluor mende lain dah le..

    sini van ikan.. motor2 nanti depa rempit laju sgt.. tak sempat mokciks2 tu nak kejar..

    ReplyDelete
  5. Sempat tak dengar apa yang mereka gossipkan? ;-)

    ReplyDelete
  6. eh!jarang dah jumpa motor ikan.yg jumpa lori ikan je

    ReplyDelete
  7. sambil semak harga sambil bergosip. selalunya mcm tu la...kehkehkeh

    ReplyDelete
  8. Muntah pelangi? Sy dah mula nak pitam nie...

    ReplyDelete
  9. jgn bergosip..uncle tutup telinga tau dgr mereka bergosip tak baik

    ReplyDelete
  10. rambut jangan lupa.. lepas.
    pergh! seksi uncle!

    ReplyDelete
  11. sila buat segera ! ahaha !


    Selamat tahun baru . =)

    ReplyDelete
  12. Hahahahahahahahaaha muntah pelangi.. lawak lah uncle nih

    ReplyDelete
  13. uncle, buat la skali pose macam tue...sy nak rase macammana muntah pelangi..:-)

    ReplyDelete
  14. saya teringin nak muntah pelangi ni.. bila uncle nak beraksi lagu tu? he he

    ReplyDelete
  15. jangan posing lagu tu (stail awek2 fesbuk) kalau tak nak ada kejadian pengsan secara berjemaah!

    ReplyDelete
  16. ingat join sekaki tadi..^__^

    saya dah bayangkan uncle buat mulut muncung..terus ketawa!!

    ReplyDelete
  17. tengah bayang pose uncle sebegitu...haha.

    ReplyDelete
  18. Gedek ...cuba try ambik pose rupa tu... mesti ada yang tergolek-golek ketawa.... tapi memang menarik idea ni...heheheh

    ReplyDelete
  19. uncle, maintain mcm tu ajer laa..plz plz :p

    ReplyDelete
  20. tak pernah pun beli ikan kat motor ikan ni...

    tak dapat bayangkan uncle posing camtu! heheheeee

    ReplyDelete
  21. uncle tolong beli ikan flower hon satu..HAHAHA .

    ReplyDelete
  22. Muntah pelangi ok lagi dari muntah hijo.hehe

    ReplyDelete
  23. Amik gambo dr atas, pastu kembongkan pipi....upload kat pesbuk...muahahahaha

    ReplyDelete
  24. macik-macik dan kakak-kakak tu bergossip pasal uncle tu..

    ReplyDelete
  25. Hai abang
    You're famous now

    ReplyDelete
  26. Uncle, I found this:

    http://9gag.com/gag/1478500

    ReplyDelete
  27. uncle gedek masuk 9gag!!LOLOLOL

    ReplyDelete
  28. elehhh..uncle join gossip same kn?

    ReplyDelete
  29. Uncle .. ada trdgr tak apa gossip diaorg? Hihihi.

    ReplyDelete
  30. try la uat muka seksi tu uncle...

    mula2 uat mata bulat dulu, pastu try mata sepet lak...hahahah

    kalah Fatinliyana!

    ReplyDelete
  31. yeke uncle lalu je ni...ke uncle pon join makcik2 tu bergosip :p

    ReplyDelete
  32. bla da bergosip, lupa da tghari n dapur lom berasap lg

    ReplyDelete
  33. salam kenal uncle..

    sinis...tapi, uncle jual ikan la yg paling untung sekali!

    ReplyDelete
  34. ye ke uncle tak join sekali???
    eheheheh

    ReplyDelete
  35. eleh join kann...pastu ley lah buat posing seksi mesti maut punye..larikkkk

    ReplyDelete
  36. isshhh nampak uncle gedek ada tumpang sekaki tadi ... alaaa x kan x ingat koot, kan kita terserempak td masa bw???? alaaa bab fasha ngan lisa dah 'abis peluang' dah nak sambar? lupa ke?

    ReplyDelete
  37. DULU MASA SAYA KECIK, ADA SEORANG PAKCIK MENJUAL IKAN DAN SAYURAN BEGINI.. DAH ARWAH DAH PAKCIK TU..

    ReplyDelete
  38. Superb ler... mmg best.. Try la uncle tangkap gambar dr atas dgn memuncungkan mlut..hehe

    ReplyDelete
  39. Salam Yob Gedek,

    Wei gosip diorang skrng pasal index kat DBKL dan Wall St tuh!

    ReplyDelete
  40. Dan UNCLE pulak amik gossip tu untuk dijadikan semakan entri terbaru!

    ReplyDelete
  41. salam tahun baru uncle. Nti next week saya balik kg.. maybe sampai bulan 3.. nk check collection arwah ayah skali ..;)

    ReplyDelete
  42. hahaha cantik je pose depan motor jual ikan....

    ReplyDelete
  43. sokong 100% area rumah cik ina tu cam tu lah gayanya: )

    ReplyDelete
  44. kalau dulu2 ad alori jualian tu...lebihkurang ginilah.kalau die datang je jerit kat mak kat dapur..hehhehe...


    pokcik..teringin juga nak tengok pakcik buat aksi pandang atas dgn mulut muncung....besok buatya... =p



    pssttt..kasut saya tumit rendah je..takut tergolek masa kalut dengan anak (walaupun anak baru sorang) =p

    ReplyDelete
  45. Uncle! yeah~ saya setuju, tahun 2012, tampilkan kelainan yea,heeheehe~ betul kata Sanvirus, heee...

    ReplyDelete
  46. hehehe...lama x tengok moto ikan pesen cenggitu...

    ReplyDelete
  47. uncle x dgr gosip hangat tu ke?

    ReplyDelete
  48. takyah ah foto camtu, perempuan foto mcmtu pun dh takleh nk telan nasi, ni kan pulak lelaki macho mcm uncle gedek.. haha

    ReplyDelete