Followers

Sunday, January 29, 2012

January 29, 2012


Siapa kata blog ini tanpa senyuman...?

51 comments:

  1. hihiiiiiii. :D kami nk senyuman uncle!

    ReplyDelete
  2. hehehe (sengih). eh, senyum dengan sengih apa beda? happy weekend, uncle...

    ReplyDelete
  3. tkpe..tk senyum dlm blog pun tkpe sebab sy dah tenguk gedek bukan saja senyum tapi gelak besar...:))

    ReplyDelete
  4. vandalism... haha uncle conteng dinding...

    ReplyDelete
  5. haippp..uncle dah berusia, mana boleh conteng dinding..

    ReplyDelete
  6. saya hari2 tersenyum baca blog ni...heheheeee

    ReplyDelete
  7. lau uncle senyum mesti ramai yg tertawan

    ReplyDelete
  8. Salam,
    Orang depan kena ikut senyum orang belakang

    ReplyDelete
  9. vandalism eh...jgn buat lagi taw uncle... kehkehkeh

    ReplyDelete
  10. zharif kata zafran's uncle never smile loorrr...

    ReplyDelete
  11. alaaa uncle snyum la sikit pelis

    ReplyDelete
  12. kahkahkah
    yang ini kelakar

    *senyum sinis*

    ReplyDelete
  13. tak aci tau uncle, itu dinding yang senyum..

    ReplyDelete
  14. senyum lahhh dari hatiii

    dengan senyuman terjalinlahhhh ikatannnnnnnnn , ecehhhhhh ;)

    ReplyDelete
  15. haha setailo la bro. tapi asal yang sebelah kanan tu susah sgt nak senyum?LOL

    ReplyDelete
  16. Cantik... hehe... dh lama x lawat blog uncle...

    ReplyDelete
  17. tuan rumah tak senyum poooooooooooonnnnnnnnnnnnnnn...

    *gelak gedek-gedek

    Queenie

    ReplyDelete
  18. tapi kami nak uncle yang senyum!

    ReplyDelete
  19. klu ada jodoh.
    ayu akn bt uncle gelakkkkkkkkk

    ReplyDelete
  20. gua selalu tersenyum bila baca blog ni. Kah3

    ReplyDelete
  21. Wall pun boleh senyum gedekkkk oiiii.....cuba lah senyum sikitttt...

    ReplyDelete
  22. TAK BAIK CONTENG2.. VENDALISME.. ;)

    ReplyDelete
  23. dinding yg senyummm...mana aci =)

    ReplyDelete
  24. kurangkan manis dalam minuman, lebihkan manis dalam senyuman

    ReplyDelete
  25. jadi dinding tu kotor kerja uncle la selama ni kan..?

    Jemput baca,
    PHUKET : Destinasi berbulan madu

    ReplyDelete
  26. eleh, bukan uncle pun yg senyum...kehkeh...

    ReplyDelete
  27. dinding pun pandai senyummmm.......

    ReplyDelete
  28. peh budak jahat rupanya....habis dicontengnya dinding...!

    ReplyDelete
  29. x acilah senyum gitu. Kita nak uncleh yg senyum manes..

    ReplyDelete
  30. cik kate..x penah tngok uncle snyum..uncle kdekut snyuman ek?hehe
    x baik au!

    ReplyDelete
  31. mana aci...me nak uncle yg senyum..bukan smiley tue....:(

    ReplyDelete
  32. ish.. uncle ni.. masih lagi nak conteng2 ye.. hikhikhik..

    ReplyDelete
  33. blog ni penuh dengan senyuman pembaca....hehe...=D

    ReplyDelete
  34. kenapa la uncle x phm makso kitorg.. aduh... maksod kitorg......(dh penat nk ckp lg tau) nk uncle yg seyum bukan bende lain yg senyum!

    ReplyDelete