Followers

Saturday, January 28, 2012

January 28, 2012


Baju-baju di belakang tu, uncle yang seterika.... Ya! Sila beri tepukan gemuruh kepada bapa mithali... (sesiapa yang ingin memberi sumbangan kewangan, juga dialu-alukan)

45 comments:

  1. x bnyak kale, mmg minat kale biru je ke?

    ape2 tahniah sbb berjaye gosok kesemuanye

    ReplyDelete
  2. yeahhhh..cayalah...pasni boleh buka kedai dobi...

    ReplyDelete
  3. laa uncle..ingatkan bundle...ekekekekeke

    ReplyDelete
  4. Pergghhh... Leh bukak kedai dobi tuh... Yg kaler itam2 tu baju unkel Kah? Kekeekek

    ReplyDelete
  5. SUAMI SIAPA YANG RAJIN NI...CLAP..CLAP..CLAPP....

    ReplyDelete
  6. tapuk tangan kuat2 ni.. kaki2 pon tepuk jugak.. syabas bapa mithali..

    ReplyDelete
  7. rajin!
    seterika baju adlh kerja yg paling malas sekali nk buat.

    ReplyDelete
  8. ...patut la nampak kedutnya dari jauh. hahahaaa!!!

    ReplyDelete
  9. rajinnya uncle, meh tolong gosokkan baju saya pulakkk

    ReplyDelete
  10. warna baju uncle kebanyakkan agak serupa..

    suka orang rajin2.. uncle gosokkan baju umai sekali.. heheh

    ReplyDelete
  11. Yang hitam tu t shirt kan uncle, iron gak eh? Memang mithali gitu....

    ReplyDelete
  12. mmg cantik tersusun..ikut warna..tapi takde warna pelangi..hehehe..

    ReplyDelete
  13. gila hebat. saya seterika lebih 3 helai je dah give up.

    ReplyDelete
  14. Ye! berikan satu tepukan.. Pap! (satu tepukan je)

    ReplyDelete
  15. Salam,
    Tahniah ... banyaknya baju warna hitam !

    ReplyDelete
  16. amboiiii..kemain banyak lagi eh??
    boleh bukak dobi nie..cam?
    ehh:p

    ReplyDelete
  17. Tahniah, uncle! Saya tepuk tangan dan kaki sekali... *clap*clap*clap*

    ReplyDelete
  18. Rajinnnn... Mcm asben saya jugakkk...

    ReplyDelete
  19. jarang ada suami yg rajin macam ni,.. ke ada udang di sebalik sterika? taklah percaya mr uncle sayang isteri dan suami mithali...

    ReplyDelete
  20. saya malas gosok baju. uncle amik upah tak? ngehngehngeh!

    ReplyDelete
  21. baju skolah uncle? dah darjah berapa sekarang? hehe

    ReplyDelete
  22. Ya, terimalah tepukan gemuruh dari saya.
    syabas uncle.
    Bantuan kewangan tu untuk apa?

    ReplyDelete
  23. uncle, kat umah ni berlambak lagi tak bergosok hahahah meyh lah tolong =))

    ReplyDelete
  24. calon suami pilihan tapi sayang dah kahwin..ok nexttt !!!

    ReplyDelete
  25. pergh .....berseni tul la uncle nie. hebat....hebat...

    ReplyDelete
  26. soNoKnya..bapak saya pon suruh mak saya yang uruskan perihal baju² keje dia..:)

    ReplyDelete
  27. nah ambiklah award suami mithali ni : ) tersusunlah baju tu.

    ReplyDelete
  28. Salam uncle.. lady terjah blog uncle.. :D

    rajinnye uncle seterika.. banyak pulak tu.. ni tuk berapa minggu ni..

    ReplyDelete
  29. Kalaulah dapat suami macam Abg Gedek!

    ReplyDelete
  30. Salam Yob,

    'Eferim'!...kata dlm Bahasa Turki!

    ReplyDelete
  31. Peberet eh gosok baju? saya mmg percaya....

    ReplyDelete
  32. padanlah nampak muka cam letih jer...

    ReplyDelete
  33. bole kerja kat dobi ni..mesti tetiap tahun pekerja cemerlang..pasti!

    ReplyDelete
  34. tu sume baju uncle kan?sbb tu uncle iron sndiri =)

    ReplyDelete
  35. bagusnya. baju kruung saya sekali uncle.5 pasangggg jer seminggu :p

    ReplyDelete
  36. baju sekolah anak ye uncle.. jeles ai.. sebab en. suamiku kalau gosok baju confirm kena beli baru baju.. ;)

    ReplyDelete