Followers

Friday, January 27, 2012

January 27, 2012


Pokok yang subur menjanjikan  buah  ang-pau yang lebat..!?
Siapa lah tuan pokok ni...?!

48 comments:

  1. mak ai...uncle check tak angpau tu berisi ke kosong? hahaha

    ReplyDelete
  2. Kalaulah sampul itu ada isinya....

    ReplyDelete
  3. Salam,
    Bagaimana kalau kita duduk2 di bawah pokok tu, uncle ... kita tunggu rezeki jatuh dari atas !

    ReplyDelete
  4. Kalau dlm angpow tu ada duit kan ke bagus boleh petik ye hihi...

    ReplyDelete
  5. lebat betul buah angpau pokok tu.. tu bukan sampul je tau, ada yang berisi.. dia macam cabutan bertuah .. cer uncle chek satu2.. dapat nanti, koling2 okeh.. haha..

    ReplyDelete
  6. pokok pau yang hebat akan mengeluarkan kuih pau yang banyak juga. eh?

    ReplyDelete
  7. kalau buah tu ada isi kan best..

    ReplyDelete
  8. wahh..dah jumpa ke tuan pokok? hulur la sikit isi angpow tu ke sini..

    ReplyDelete
  9. uncle, petik satu bagi sini, tapi makse sure ada isi kat dalam tu eh..

    ReplyDelete
  10. wahh uncle apa tunggu lagi, sila petik ang pau itu...

    ReplyDelete
  11. sampul nya shj..duit?elek...heheheh!

    ReplyDelete
  12. alangkah bestnya kalau angpow semua berisi wang, makcik kayoooo.

    ReplyDelete
  13. banyaknya!! ada isi tak dalam angpau tu uncle...heheheeee

    ReplyDelete
  14. menarik pokok tu.....kat mana tu........

    ReplyDelete
  15. wow..!

    bestnya kalau angpow2 tu berisi duit betul kan? hikhik

    ReplyDelete
  16. ah long yang punya mungkin..haha

    ReplyDelete
  17. mintak angpau bole~~~~~~
    heheh :p

    ReplyDelete
  18. kenapa tanya tuan dia...ooo..berbudi bahasa upanya..tak der lah nak rembat terus kannn...

    ReplyDelete
  19. saya tau! saya tau! pemiliknya ialah tauke kedai tayar area pandan indah,
    angpow pleaseeee...

    ReplyDelete
  20. Uncle! Uncle! Ni kat mana? Nak pegi petik angpau ni.. Heheh. Dalam tu ada duit tak? *pdhal dah tau jawapannya.

    ReplyDelete
  21. kalu ada duit dlm tu sure pokok tu akan botak dlm sekelip mata je...

    ReplyDelete
  22. mak aih!Sapelah yang terlebih rajin gantung ang pow kat pokok tu.

    ReplyDelete
  23. Amboiiiiiiii..banyaknya angpau merah2. Klulah ada sehengget tiap angpau, mau kayoo pokcik!!

    ReplyDelete
  24. wow kaya tokeh printing ang pow...akekkekee

    ReplyDelete
  25. hoyeh...hoyeh.... itu ang pow bila mau kasi uncle?

    ReplyDelete
  26. Salam Yob,

    Ada bagi angpo kat bebudak tak?

    ReplyDelete
  27. status ownre pokok ni mungkin terlalu kaya hingga melampaui kekayaan sepuluh orang warren buffett sampaikan tak kisah pun pokok tu berbuahkan duit kat luar pagar!

    ReplyDelete
  28. Betul tu, kalau singgit satu pong xpe...ahahahaha

    ReplyDelete
  29. jom TEBANG pokok nie beramai-ramai...

    ReplyDelete
  30. uncle.. pokok tu lady punyer~ :P

    ReplyDelete
  31. kalau la wujud pokok tu depan umah ku.........akan tetapi,hanya kalau.......

    ReplyDelete
  32. untunglahhhhh kalau berisi...hehe

    ReplyDelete