Followers

Thursday, January 26, 2012

January 26, 2012


Uncle minta tolong picit-picit manja... Ini kepit-kepit derita...!
Kamu fikir kepala uncle ni buah manggis?

65 comments:

  1. hahahaaaa...uncel kene mintak amoooiii yang picitkan baru boleh bermanja manja ;p

    ReplyDelete
  2. okey lagi manggis uncle, daripada durian.. hehe. :P

    ReplyDelete
  3. Ada yg picit style ini tau uncle... syok tak?

    ReplyDelete
  4. ni power punya picit kepala... maun terkopek tempurung kepala

    ReplyDelete
  5. kehkehkeh...nie seni urut terbaharu nie.
    urut seni ratu buat.hanya org tertentu aje yang boleh memiliki hikmat urut begini

    ReplyDelete
  6. yela uncle..dah mcm care nk bukak manggis..kepit2..wakakaka... =))

    ReplyDelete
  7. gaya cari uban pun ada jugak tu.

    ReplyDelete
  8. kepit2 derita? first time dengar..

    ReplyDelete
  9. Oh, kerutan itu menggambarkan deritakah?

    ReplyDelete
  10. kalau nak picit2 manja kena ambik yg gegirl... kalau boboy apa kes nak picit2 manja

    ReplyDelete
  11. picit-picit manja apa barang, mana ada rasa : )

    ReplyDelete
  12. kalau dia fikir buah durian, pasti dia tidak akan buat begitu.

    ReplyDelete
  13. hahahahah tang mana lak macam buah manggis nyer tu uncle :p

    ReplyDelete
  14. tue muka sedap kena picit atau muka tahan sakit uncle hikhik..

    ReplyDelete
  15. picit pun kena ada staiiii gak uncle

    ReplyDelete
  16. uncle...kalau yg tukang picit tu perempuan...agak2 derita tak..keh keh.

    ReplyDelete
  17. NASIB BAIK KEPIT.. KALAU DIA HAYUN.. MAHUNYA TAK KELUAR GAMBAR SEMINGGU.. HAHA GURAU JE... ;)

    ReplyDelete
  18. hahaha. mai saya tolong kepit-kepitkan.

    ReplyDelete
  19. kruk krak bunyi kepala uncle kena kepit! hahaha...happy chinese new year uncle !!! nak angpow!

    ReplyDelete
  20. Salam Yob Gedek,

    Nasib baik bukan buah kepala...eh kelapa, mau dia hentaaaakkkk!

    ReplyDelete
  21. Lepas tu tolong garukkan belakang. sedap....

    ReplyDelete
  22. Buah manggis tu idak la tapi ada la iras iras buah naga.

    Ahahahahaha..

    ReplyDelete
  23. fuh..!! adakah saye yg pes mengomen?? [ah, bahaya pula pkataan trsebut]
    hi uncle, saye adik pida, mmber mirc uncle dolu2 2..hehe..
    sori, terenteprem pula.. =p

    ReplyDelete
  24. SALAM,
    MAAF BANYAK2 UNCLE ... BULAT MUKA UNCLE TU MACAM BUAH MANGGIS .. TAPI LF SUKA BUAH DURIAN !

    ReplyDelete
  25. kikikikiki.............
    kasihan uncle

    ReplyDelete
  26. aiyoo uncle minta kat salah org la suh picit hehe...

    ReplyDelete
  27. ngade-ngade ko yer gedek..nak picit2 manja bagai...

    ReplyDelete
  28. kekkeek...baik punye urut...

    ReplyDelete
  29. balik kampung ari tu baru makn buah manggis...perghhh!

    ReplyDelete
  30. haa..blkg tu gmbr org wish utk thn baru cina kan??

    ReplyDelete
  31. kalo picit2 manja - mana nak rasa sampai ke dalam kepala beb!
    eheheheh

    ReplyDelete
  32. HaHaHa uncle selalu pakai baju itam pasal tu dia ingat hitam2 si tampok manggis :p

    ReplyDelete
  33. hai uncle!!

    lama tak mai sini..

    ReplyDelete
  34. macam kacip pinang...pinang yang tak pandai senyum...

    ReplyDelete
  35. ha ha ha!!! epik sungguh gambar ini!

    ReplyDelete
  36. hahaaa! tapi memang gaya org dok massage kepala uncle betoi!

    ReplyDelete
  37. balik kampung haritu buah manggis dah habis...

    ReplyDelete
  38. sib baik manggis..kalau pulasan..dipulas-pulas lak..hehehe..

    ReplyDelete
  39. kalo kena dgn jet li atau jackie chan tu, mau longlai terus leher tu..

    lariiiiiii...!!!

    ReplyDelete
  40. abis tu, kepala tu nampak menyelerakan. maunya dia tak kepit.

    ReplyDelete
  41. macam2 komen sampai saya dh x tau nak komen apa ngee ^*

    ReplyDelete
  42. laa tu muka tengah derita ke?

    ReplyDelete
  43. hahahhah ye la macam kopek manggis...ahahhahaha

    ReplyDelete
  44. sampai berkerut dahi menahan sakit yang tak terluah..

    ReplyDelete
  45. tu pasal sampai berkdeut dahi tu...

    ReplyDelete
  46. lady rs die ingt buah durian... hihi

    ReplyDelete
  47. haih,die nk amek pluang tonyoh kpale uncle tuh..xleh dibiarkan nih >,<

    ReplyDelete